Готуємо щі в мультиварці
Перше страву з ніжним смаком можна легко приготувати за допомогою мультиварки, зберігає всі поживні елементи та чудовий аромат.
Для приготування використовуються:
- 3 гомілки;
- цибулина;
- морквина;
- 3 картопляні бульби;
- 400 г капусти;
- 2 л води;
- сіль і олію.
Етапи створення:
- Цибулина шинкуется і обсмажується на соняшниковій олії на програмі «Смаження».
- Через 5 хвилин моркву натирається і викладається до цибулі.
- Капуста шинкуется і додається до засмажки.
- Туди ж викладаються гомілки і брусочки картоплі.
- У чашу вливається вода, додаються сіль і приправи.
- Готуються щі на програмі «Суп» протягом 60 хвилин.