Щи зі свіжої капусти з куркою – 7 смачних рецептів приготування

З болгарським перцем

Щоб приготувати яскраві щі з солодким перцем, достатньо підготувати:

  • 350 г крилець;
  • 50 г цибулі-порею;
  • 1 шт. болгарського перцю;
  • 2 картопляні бульби;
  • 250 г капусти;
  • трохи зелені;
  • стопку соняшникової олії;
  • 20 г томатної пасти;
  • сіль і спеції.

Приготування смачного супу полягає в наступному:

  • Крильця заливаються водою для приготування бульйону, який трохи підсолювати.
  • Картопля нарізати брусками, які першими вирушають в готовий бульйон.
  • Перець нарізати шматочками, капуста шинкуется, цибулю і зелень дрібно рубаються.
  • Цибульні шматочки страхуються з перцем близько 2 хвилин, після чого поміщають в ємність.
  • Через 5 хвилин в ємність відправляються капуста, додаються паста, сіль, спеції і зелень.
Дивіться також:  Як приготувати курячий бульйон – 6 правильних рецептів приготування смачного бульйону
Прокрутка до верху