З болгарським перцем
Щоб приготувати яскраві щі з солодким перцем, достатньо підготувати:
- 350 г крилець;
- 50 г цибулі-порею;
- 1 шт. болгарського перцю;
- 2 картопляні бульби;
- 250 г капусти;
- трохи зелені;
- стопку соняшникової олії;
- 20 г томатної пасти;
- сіль і спеції.
Приготування смачного супу полягає в наступному:
- Крильця заливаються водою для приготування бульйону, який трохи підсолювати.
- Картопля нарізати брусками, які першими вирушають в готовий бульйон.
- Перець нарізати шматочками, капуста шинкуется, цибулю і зелень дрібно рубаються.
- Цибульні шматочки страхуються з перцем близько 2 хвилин, після чого поміщають в ємність.
- Через 5 хвилин в ємність відправляються капуста, додаються паста, сіль, спеції і зелень.