З томатним соком
Легкий супчик з дієтичним м’ясом та оригінальними томатными нотками припаде до смаку навіть найвибагливішим гурманам.
Слід підготувати:
- 300 г філе;
- стільки ж капусти;
- 2 картопляні бульби;
- 1 морквину;
- головку часнику;
- ½ Л томатного соку;
- сіль, спеції і трохи олії.
Покрокова інструкція приготування:
- Філе відварюється, а потім ріжеться.
- Бульйон проціджують.
- Морква натирається і обсмажується.
- В іншу сковороду з гарячим маслом вливається сік.
- Після закипання в сік додаються сіль, спеції і товчений часник.
- Картоплю нарізати брусками, а капуста – тонкими смужками.
- У киплячий бульйон відправляються морква і капуста, до яких через 20 хвилин відправляються картопляні кубики.
- Через 15 хвилин в суп викладаються томатний соус і м’ясо.
- Через 5 хвилин щі можна подавати до столу.