Щи зі свіжої капусти з куркою – 7 смачних рецептів приготування

З томатним соком

Легкий супчик з дієтичним м’ясом та оригінальними томатными нотками припаде до смаку навіть найвибагливішим гурманам.

Слід підготувати:

  • 300 г філе;
  • стільки ж капусти;
  • 2 картопляні бульби;
  • 1 морквину;
  • головку часнику;
  • ½ Л томатного соку;
  • сіль, спеції і трохи олії.

Покрокова інструкція приготування:

  • Філе відварюється, а потім ріжеться.
  • Бульйон проціджують.
  • Морква натирається і обсмажується.
  • В іншу сковороду з гарячим маслом вливається сік.
  • Після закипання в сік додаються сіль, спеції і товчений часник.
  • Картоплю нарізати брусками, а капуста – тонкими смужками.
  • У киплячий бульйон відправляються морква і капуста, до яких через 20 хвилин відправляються картопляні кубики.
  • Через 15 хвилин в суп викладаються томатний соус і м’ясо.
  • Через 5 хвилин щі можна подавати до столу.
Дивіться також:  Рецепт харчо по-грузинськи
Прокрутка до верху