Незвичайний рецепт з чорносливом
Щі з додаванням сухофруктів – ароматне перше блюдо з цікавими нотками.
Будуть потрібні наступні продукти:
- капуста – 250 г;
- курячі гомілки – стільки ж;
- картопля – 4 шт.;
- цибуля – 1 шт.;
- морква – 1 шт.;
- томатна паста – стопка;
- оцет -15 мл;
- рослинне масло – стопка;
- чорнослив – 100 г;
- сіль і спеції.
Щоб зварити щі з свіжої капусти:
- З гомілок готується бульйон.
- У киплячу рідину відправляються картопляні брусочки і нашаткована капуста.
- Поки овочі проварюються, на сковороді пассеруются морквяна стружка і цибульні кубики.
- Через 5 хвилин обсмажування в сковороду додаються томатна паста, сіль і спеції.
- У каструлю вливається оцет і томатна зажарка.
- Сухофрукти подрібнюються і поміщаються в суп за 10 хвилин до готовності.
- Перед подачею борщ притрушиваются зеленню.