Дієтичні щи зі свіжої капусти з курячим філе
Для виконання рецепти дієтичного першого страви необхідні:
- ½ Кг курятини;
- в 2 рази менше капусти;
- 1 морквина;
- 2 картопляні бульби;
- цибулина;
- 2 помідори;
- 100 г консервованої капусти;
- 2 зубчики часнику;
- сіль і спеції.
Щоб приготувати щі:
- З курятини готується бульйон, в який після вилучення м’яса відправляються картопляні бруски.
- Через 10 хвилин у ємність викладаються кубики моркви і цибулі.
- Через аналогічний часовий проміжок в суп додається капуста.
- За 5 хвилин до готовності в щі викладаються протерті томати і квасоля.
- Щоб зробити смак насичений, в страва додаються подрібнені часник і зелень.
Отже, рецепти смачних і корисних щей урізноманітнюють повсякденне меню і складуть конкуренцію традиційного борщу.