Що приготувати швидко і смачно – 18 рецептів

Що приготувати швидко і смачно? Це сакраментальне питання хвилює навіть досвідчених господинь. Почнемо з головного — правильно вибраного рецепту, що не тільки заощадить наш час при підборі і витраті продуктів, але і дозволить отримати ідеальний результат буквально на одному диханні.

Що приготувати швидко і смачно на сніданок

Ранкова трапеза особливо важлива, так як наш організм ще не прокинувся, підшлункова залоза та органи травлення теж не працюють у повній мірі. Влаштовуємо «смачне» і корисне пробудження!

Швидка сирна запіканка з рисом

Склад інгредієнтів:

  • яйце;
  • масло вершкове;
  • пакетик ваніліну;
  • рис — 120 г;
  • жменю родзинок;
  • домашній сир (жирність від 5%) — 200 г;
  • звичайний цукор — 100 р.

Спосіб приготування:

  • Сухофрукти замочуємо на 30 хвилин в злегка теплій воді, потім промиваємо, серветками просушуємо.
  • Сир ретельно перетираємо через сито, поміщаємо в простору чашу.
  • Для отримання якісної запіканки використовуємо круглий рис. Добре промиваємо, викладаємо в киплячу та підсолену воду, відварюємо до готовності. Відкидаємо продукт на друшляк, знову підставляємо під струмінь з відкритого крана, залишаємо в тій же посуді, поки не стече вся волога.
  • Збиваємо яйце і цукор. Додаємо до сиру готову крупу, рис, родзинки і пакетик ваніліну. Ретельно все перемішуємо, потім вливаємо яєчний складу. Ще раз попрацюємо виделкою, щоб отримати однорідну масу.
  • Обробляємо жаростійку форму шматочком свіжого олії, викладаємо сполучені компоненти страви. Вирівнюємо поверхню силіконової лопаткою, відправляємо страву в духовку на 45 хвилин (190 °С).

На сніданок можна приготувати з сиру неймовірну кількість смачної і корисної їжі. Вибір є завжди!

Омлет з сиром і помідорами

Список продуктів:

  • томати черрі — 10 шт.;
  • маслини — 8 шт.;
  • сир «Фета» — 50 р;
  • яйця — 6 шт.;
  • цибулина (бажано червона);
  • масло оливи — 30 мл;
  • жменю рубаної петрушки (іншої зелені).

Порядок приготування:

  • Нагріваємо в сковороді, придатної для випікання, свіже масло. Обсмажуємо до золотистого відтінку нашатковану півкільцями червоний лук. Цей овоч, який ще називають «ялтинською або кримським», має приємний солодкуватий смак і масу корисних для організму властивостей.
  • Збиваємо яйця з доданою зеленню, перцем і сіллю. Розрізаємо на половинки чері, приєднуємо до цибулі разом з маслинами без кісточок. Готуємо, поки помідори не стануть зовсім м’якими.
  • Зменшуємо вогонь до середнього показника. Переливаємо яєчний складу в томатну суміш, смажимо буквально дві хвилини, постійно перемішуючи компоненти страви.
  • Засипаємо страва раскрошенной фетою, відправляємо на 6 хвилин в духовку (180 °C).

Коли омлет з сиром і помідорами покриється апетитною скоринкою з розплавленого сиру, дістаємо його з печі, розрізаємо на порції, подаємо на сніданок.

Вівсяна каша з яблуком, бананом і грушею

Перелік компонентів:

  • рідкий мед — 40 г;
  • кориця — 1 ч. л.;
  • класичний йогурт — 100 г;
  • пластівці вівсяні — 200 г;
  • яблуко, банан, груша — 1 шт.;
  • незбиране молоко — 100 мл

Етапи приготування:

  • Промиваємо свіжі фрукти, зрізаємо з них тонку шкірку, виймаємо насіння, поділяємо на маленькі кубики. М’якоть банана рубаємо в будь-якій формі.
  • Вівсяні пластівці готуємо з вечора. Поміщаємо їх у чашу або скляну банку, заливаємо йогуртом без будь-яких добавок. Струшуємо склад кілька разів, щоб всі компоненти рівномірно розподілилися між собою.
  • Вливаємо в посуд незбиране молоко, додаємо шматочки фруктів, рідкий мед, ложечку кориці. Цю спецію називають «природним скарбом», настільки феноменально корисними властивостями вона володіє. Ще раз добре перемішуємо ароматну масу, залишаємо на ніч в холодильнику.
  • Вранці страва вже готове до вживання. При бажанні підігріваємо їжу в мікрохвильовій печі, правда, каша не менш хороша і в холодному стані.

Приготувати на сніданок вівсянку з фруктами означає прийняти, образно кажучи, «жменю таблеток з вітамінно-мінеральним складом.

Корисна кукурудзяна каша з гарбузом

Набір продуктів:

  • свіже молоко — 150 мл;
  • масло вершкове та олію — по 25 і 20 м відповідно;
  • солодка гарбуз — 150 г;
  • крупа кукурудзяна — 50 г;
  • питна вода — 150 мл

Особливості приготування:

  • Гарбуз ретельно промиваємо, промокаємо паперовими рушниками. Зрізаємо гострим ножем тверду кірку, з допомогою ложки добре выскабливаем насіння разом з волокнами. Нарізаємо овоч невеликими кубиками.
  • Кладемо в сотейник обидва види олії, викладаємо шматочки жовтого плода, обсмажуємо 5 хвилин, постійно помішуючи продукт.
  • Тепер вливаємо половину обсягу молока, зменшуємо нагрівання, приправляємо страву сіллю, тушкуємо ще 6 хвилин на слабкому вогні.
  • Далі з’єднуємо овочевий склад з кукурудзяною крупою, розбавляємо масу рештою молока. При бажанні всипаємо потрібну кількість звичайного цукру або подслащиваем їжу медом.
  • Продовжуємо приготування ще 10 хвилин в закритому вигляді, після чого припиняємо подачу вогню, закутуємо посуд рушником.

Через 20 хвилин кукурудзяна каша з гарбузом складе наш приголомшливо смачний сніданок, заряджає на весь день бадьорим і радісним настроєм.

Пеньочки з батона і ковбаси

Необхідні компоненти:

  • свіжий багет;
  • великий зрілий томат;
  • сир «Пармезан» (другий сорт) — 100 г;
  • копчені сосиски — до 5 шт.;
  • домашня сметана — 30 г;
  • перо цибулі, інша зелень.

Методика приготування:

  • Нарізаємо очищений від шкірки помідор невеликими шматочками. Звільняємо сосиски від плівок, поділяємо на колечка.
  • Гілочки свіжої зелені поміщаємо на хвилину в гарячу воду, розпускаючи запашний аромат трави. Стряхиваем з неї зайві крапельки, просушуємо серветками, дрібно рубаємо.
  • З’єднуємо в чаші часточки сосисок, розкришений сир, зелень і сметану, перемішуємо складу.
  • М’який батон розрізаємо на частини шириною до 7 см, пальцями притискаємо м’якуш в кожному шматку багета, утворюючи невеликі порожнини. Поміщаємо приготовлену начинку всередину хлібних «пенечков», викладаємо їх на деко, застелений пергаментним папером, запікаємо до 8 хвилин (200 °C).
Дивіться також:  Куряча грудка в мультиварці – 10 рецептів

Після такого хрусткого страви не залишається питань про те, що приготувати швидко і смачно на сніданок.

Оладки на кислому молоці без яєць

Необхідні інгредієнти:

  • просеянная борошно (бажано житнє) — 300 г;
  • топлене масло;
  • молоко кисле — 1 л;
  • сода харчова — 6 м;
  • цукор-пісок — 120 г;
  • крупа манна — 200 р.

Приготування страви:

  • Вливаємо в просторий посуд кисле молоко, гасимо в нього соду, перемішуємо продукти. Якщо в складі з’явилися пухирці, значить, йде хороша реакція. Додаємо дрібку солі, цукровий пісок і манку. Ретельно розмішуємо компоненти страви, потім приєднуємо невеликими порціями попередньо просіяне борошно.
  • Отримуємо дуже густе тісто, по консистенції нагадує домашню сметану. Залишаємо масу на півгодини в «спокої».
  • Сильно нагріваємо сковороду з топленим маслом. Саме на такому жирі наші бабусі готували самі рум’яні, пишні, надзвичайно смачні оладки.
  • Ложкою набираємо порції тіста, викладаємо в гаряче масло, обсмажуємо обидві сторони до золотистого кольору.

Подаємо оладки на кислому молоці без яєць разом з медом, варенням, джемом або смачною сметаною.

Страви на обід

Отже, поживний сніданок з задоволенням з’їли самі. Тепер потрібно приготувати на обід смачне блюдо, щоб, як говорить народна мудрість, розділити його з другом. Дієтологи вважають, що в цей час бажано вжити до 40% всього добового об’єму їжі.

Грибний суп з печерицями

Склад інгредієнтів:

  • яловичина — 300 г;
  • свіжі гриби — 700 г;
  • солодка морква;
  • картопля — 5 шт.;
  • цибулина;
  • вермішель — 50 г;
  • масло (вершкове або соняшникова) — 50 р;
  • перець, кріп, сіль.

Спосіб приготування:

  • Смачний грибний суп можна отримати як на бульйоні, так і на водній основі, адже печериці успішно заміняє у першому блюді м’ясної компонент. Ну а поки викладаємо в каструлю шматок яловичини, заливаємо 2 літрами води, варимо бульйон. Робимо це напередодні, щоб приготувати гарячу їжу найбільш швидко.
  • Шаткуємо соломкою очищений цибулю і моркву пасеруємо продукти 10 хвилин в олії. Відокремлюємо ніжки від промитих грибів, рубаємо їх кружальцями, покласти в сковороду з нарізкою, смажимо до рум’яності.
  • Приєднуємо нарубаний кріп, додаємо вершковий жир, через 2 хвилини закінчуємо приготування. При такій тепловій обробці зелень просочується маслом і довше зберігає в супі свій чудовий аромат.
  • Коли бульйон буде готовий, дістаємо з нього м’ясо, викладаємо в каструлю очищені від шкірки, нарізані кубиками бульби картоплі, солимо і перчимо їжу, варимо коренеплоди до готовності.
  • Капелюшки печериць розрізаємо на половинки (маленькі) або чверті, опускаємо в суп разом з грибною заправкою і вермішеллю. Перемішуємо страву, варимо не більше двох хвилин, інакше спорові організми стануть «гумовими» і несмачними. Вимикаємо вогонь.

Подаємо суп з печерицями у гарячому вигляді, викладаємо на тарілки по ложечці свіжої сметани.

Макарони з тушонкою на друге

Список продуктів:

  • цибулина;
  • масло пісне вершкове — 20 г;
  • спагеті або інший вид макаронних виробів — 300 г;
  • коріандр і паприка;
  • томат-паста — 50 р;
  • тушонка з яловичини або свинини — 1 банка;
  • оцет — 1 ст. л.;
  • часник — 2 зубки;
  • звичайний цукор, сіль.

Порядок приготування:

  • Відварюємо макарони, помістивши їх у підсолену киплячу воду. Спосіб теплової обробки продукту уточнюємо на упаковці виробника. Додавати масло в рідину, щоб трубочки нібито не злиплися, не слід. Опрацюємо вершковим жиром вже готові спагетті, а поки просто їх постійно заважаємо.
  • Очищаємо цибулю, кришимо кубиками, обсмажуємо на соняшниковій олії до рум’яного кольору. Дістаємо тушонку з банки, відокремлюємо жир, м’ясо розминаємо виделкою, відправляємо до жарящемуся овочу.
  • Продовжуємо нагрівання продуктів, додаємо дрібку цукру, паприку і коріандр, томат-пасту. Все добре перемішуємо. Відбираємо з каструлі з макаронами півсклянки відвару, вливаємо його в м’ясний складу.
  • Спагетті відкидаємо на друшляк, потім викладаємо в глибоку посуд, зверху розміщуємо оброблене в соусі м’ясо.

Макарони на друге з тушонкою — надзвичайно апетитна страва, яке ніколи не набридає, завжди сприймається, як в перший раз!

Класичний борщ на м’ясному бульйоні

Необхідні компоненти:

  • буряк;
  • морква;
  • м’ясо (бажано, грудинка на кісточці) — 500 г;
  • картопля — 3 шт.;
  • масло пісне вершкове в рівних пропорціях — 100 г;
  • звичайний цукор — 10 г;
  • томат-пюре — 5 г;
  • помідори — 2 шт.;
  • заздалегідь зварена квасоля — 50 г;
  • перець солодкий і гострий (чилі) — по 1 шт.;
  • капуста — ¼ качана середнього розміру;
  • пів-лимона;
  • часник — 3 зубки;
  • сіль, зелень.

Технологія приготування:

  • Промиваємо шматок м’яса, поділяємо його на частини, покласти в каструлю з питною (джерельною водою, ставимо на вогонь, починаємо нагрівання. Після двохвилинного кипіння виливаємо темну рідину, замінюємо її чистим складом, відварюємо м’ясо до 2 годин. Скоротити цей час неможливо, тому для швидкого отримання борщу готуємо бульйон заздалегідь.
  • Очищаємо всі овочі. Шаткуємо невеликою соломкою цибулю, перець (без насіння), подрібнений чилі і моркву. Обсмажуємо продукти 5 хвилин в олії. Приєднуємо крупно натерту буряк, продовжуємо приготування, періодично перемішуємо складу.
  • Через 15 хвилин додаємо сік половини лимона, цукор, дрібно нарізані помідори, томат-пюре, ополоник гарячого бульйону. Добре заважаємо компоненти заправки, тушкуємо в закритому вигляді ще 10 хвилин. В кінці процесу поміщаємо пластини часнику.
  • Витягаємо шматки м’яса з ароматного бульйону, викладаємо нарізану брусочками картоплю варимо до готовності.
  • Тепер опускаємо в каструлю капусту, нарізану невеликими тонкими смужками, квасоля, овочеву заправу. Доводимо страву до кипіння, через 5 хвилин вимикаємо вогонь.
Дивіться також:  Сало в лушпинні цибулі — 7 найсмачніших рецептів в домашніх умовах

Класичний борщ на м’ясній бульйоні повинен півгодини настоятися. Подаємо страву зі свіжою сметаною і м’яким хлібом.

Гречка по-купецькому в мультиварці з куркою

Перелік продуктів:

  • томат-паста — 70 г;
  • цибуля-ріпка — 1 шт.;
  • крупа гречана — 300 г;
  • куряче філе — 450 г;
  • морква;
  • масло пісне;
  • очищена вода — 500 мл;
  • перець, сіль.

Методика приготування:

  • Видаляємо з промитого філе шкірку, поділяємо продукт на маленькі частини, викладаємо шматочки м’яса в чашу мультиварки, підливаємо пісне масло. Виставляємо на агрегаті програму «Смаження», час приготування 20 хвилин. Не забуваємо періодично перемішувати компоненти страви.
  • Через 6 хвилин приєднуємо очищену і нашатковану соломкою моркву, подрібнену цибулю, обсмажуємо продукти до прозорості овочів.
  • Перебираємо гречку, видаляємо сторонні включення, потім добре промиваємо крупу. Додаємо її до решти продуктів. Приєднуємо пасту томатів, вливаємо питну воду, приправляємо складу сіллю, перцем, улюбленими спеціями. Змінюємо програму приготування на «Гасіння», вибираємо час 40 хвилин. Гаряче страву прикрашаємо нарубаною зеленню.

Найшвидший спосіб, що дозволяє приготувати на друге смачна страва, — скористатися розумною домашньою технікою, що ми і зробили.

Гороховий суп з копченими реберцями

Набір продуктів:

  • масло пісне;
  • картопля — 2 шт.;
  • реберця свинячі — 350 г;
  • горох лущений (половинки) — 80 г;
  • цибуля ріпчаста;
  • морква;
  • сіль, перець.

Особливості приготування:

  • Ретельно промиваємо горох під струменем води, поки вона не стане прозорою, залишаємо продукт в рідині. До обіду ще раз влаштовуємо жовтим половинкам «водні процедури».
  • Копчені реберця рубаємо невеликими шматками, обсмажуємо в олії до рожевого кольору. Аромат витає по кухні — приголомшливий!
  • Викладаємо в каструлю м’ясо, з допомогою силіконової лопатки відправляємо в посуд весь вміст сковороди. Заливаємо продукти двома літрами бутильованої води.
  • Варимо продукти півгодини, потім додаємо горох. Перемішуємо компоненти супу, продовжуємо приготування ще 15 хвилин, не забуваючи знімати піну.
  • Тепер викладаємо нарізану кубиками картоплю, нарізані соломкою й обсмажені в олії овочі: цибулю і моркву. Приправляємо суп сіллю і перцем, варимо до готовності коренеплодів.

Подаємо першу страву в порційних тарілках, посипаємо їжу свіжою зеленню.

Простий і смачний суп з вермішеллю

Набір продуктів:

  • курка (будь-які частини птиці) — 500 г;
  • бульби картоплі — 2 шт.;
  • сіль, перець, кріп;
  • маленькі головки цибулі — 2 шт.;
  • вермішель — 150 г;
  • солодка морква — 2 шт.

Приготування страви:

  • Поміщаємо в каструлю попередньо оброблені порційні частини птиці, наповнюємо посуд трьома літрами питної води. Додаємо кілька гілочок петрушки, невелику очищену моркву, промиту цибулину разом з лушпинням, лист лавра.
  • Відварюємо продукти до готовності м’ясного компонента, проціджуємо бульйон. Частини курки відкладаємо на тарілку, решта — викидаємо.
  • Очищаємо і промиваємо овочі, нарізаємо їх невеликими шматочками, опускаємо в курячий бульйон, приправляємо його сіллю. Варимо суп до м’якого стану коренеплодів, потім всипаємо вермішель, повертаємо шматочки курки, перчимо страву, додаємо дрібно нарізаний кріп. Акуратно все перемішуємо. Як тільки почнеться кипіння, вимикаємо вогонь.

Простий і смачний суп з вермішеллю особливо полюбляють малята, адже в цьому страва нічого не потрібно пережовувати — їж і насолоджуйся запашними ароматами!

Готуємо вечерю

Прийшов час подумати про те, що приготувати на вечерю. Ворогів, яким за народним повір’ями потрібно віддати вечірню їжу, у нас немає, а їжа буде легка, корисна і дуже смачна.

Як швидко приготувати піцу в духовці

Склад інгредієнтів:

  • дозрілий помідор;
  • сир (м’які сорти продукту) — 150 г;
  • лаваш;
  • пісне масло;
  • сіль, перець, зелень;
  • оливки — 10 шт;
  • кетчуп і майонез — 30 г;
  • ковбаса (улюблений вид) — 230 р.

Спосіб приготування:

  • Лаваш викладаємо на оброблений маслом деко. Змішуємо в посуді майонез і кетчуп до утворення однорідної маси. Змащуємо поверхню борошняного вироби одержаним складом.
  • Ковбасу нарізаємо тонкими кружальцями або смужками, розміщуємо на лаваші, чергуючи з шматочками томату, розділеного на круглі часточки. Прикрашаємо піцу половинками оливок без кісточок.
  • Приправляємо страва перцем і сіллю або посипаємо сумішшю сушених прованських трав. Відправляємо виріб на 10 хвилин у піч, нагріту до t 180 °C.

Швидка піца в духовці приготовлена з урахуванням рецептури італійських майстрів — кращих фахівців запікання цієї смачної їжі.

Дивіться також:  М’ясо по-французьки в духовці зі свинини – шість рецептів

Ніжні курячі відбивні

Список продуктів:

  • борошно — 120 г;
  • перець, сіль;
  • яйця — 3 шт.;
  • курячі грудки — до 600 м;
  • масло пісне.

Порядок приготування:

  • Для отримання смачного страви потрібно дві курячі грудки. Ретельно промиваємо їх, обов’язково промокаємо серветками, робимо розріз посередині, зберігаючи цілісність продукту. Видаляємо плівки, сухожилля і зайвий жир. Добре відбиваємо шматки м’яса, накривши їх целофаном.
  • Злегка збиваємо в піалі свіжі яйця, трохи солимо і перчимо складу. Нагріваємо в сковороді олію. Обвалюємо кожен пласт в борошні, потім опускаємо в яєчну суміш, після чого переносимо у посуд з гарячою олією.
  • Смажимо м’ясо на середньому вогні, поки з обох сторін не з’явиться щільна золотава скоринка.

Швидко приготувати з фаршу ніжні курячі відбивні можна всього за кілька хвилин, доповнивши блюдо легким салатом або улюбленим гарніром.

Ситна горохова каша зі свининою

Необхідні компоненти:

  • цибуля ріпчаста — 1 головка;
  • горох лущений — 400 г;
  • шматок свинини (шийна частина або окіст) — 350 г;
  • сода — 12 г;
  • олія (оливкова або соняшникова);
  • перець, сіль використовуємо за вподобанням.

Технологія приготування:

  • Ретельно промиваємо половинки гороху, вливаємо в чашу з крупою 600 мл окропу. Додаємо в рідину по 1 ч. л. харчової соди і солі. Все перемішуємо, залишаємо продукт на 1 годину.
  • Підготовлене м’ясо поділяємо на невеликі шматочки, обсмажуємо до рум’яного кольору. Очищений цибулю шаткуємо півкільцями і додаємо до м’яса, готуємо ще 7 хвилин.
  • Зливаємо з гороху рідина, опускаємо крупу в каструлю з питною водою (800 мл), відварюємо 50 хвилин. Коли жовті половинки набухають, вони здатні на «одиночні постріли», тому будемо уважні і обережні!
  • Готовий горох розминаємо до стану пюре, з’єднуємо з м’ясом і цибулею, викладаємо у змащену маслом форму. Накриваємо посуд фольгою, відправляємо на 10 хвилин в духовку (180 °C). При подачі страви посипаємо його нарубаним кропом.

Ситна каша зі свининою вийшла зовсім як з російської печі — запашна, розсипчаста, приголомшливо смачна!

Картопляна запіканка з фаршем

Перелік продуктів:

  • цибуля ріпчаста — 2 шт.;
  • яйця — 2 шт.;
  • сир — 350 г;
  • масло пісне;
  • сіль і перець;
  • фарш м’ясний — 600 г;
  • картопля — 1 кг;
  • незбиране молоко — 200 мл

Етапи приготування:

  • Фарш вже знаходиться в холодильнику. Ми його отримали з м’якоті свинини (200 г) і яловичини (400 г). Просто подрібнили шматочки м’яса в домашньому комбайні, додали трохи води, перчимо, солимо, перемішали складу.
  • Тепер готуємо швидке і смачне блюдо. Дрібно шаткуємо очищену від лушпиння цибулину, обсмажуємо в олії. Додаємо м’ясний фарш, добре розминаємо його виделкою, щоб отримати масу з крупинок. Тушкуємо продукти 15 хвилин.
  • Очищену картоплю нарізаємо тонкими кружечками, промиваємо і промокаємо слайсы. Викладаємо половину кількості коренеплодів на оброблену маслом форму. Зверху розміщуємо шар фаршу з цибулею і ще один картопляний ряд.
  • З’єднуємо незбиране молоко з яйцями, додаємо подрібнену зелень, заливаємо блюдо отриманим соусом. Посипаємо їжу стружкою тертого сиру, відправляємо на годину в духовці (190 °C).

Дістаємо картопляну запіканку з фаршем з духовки, акуратно розрізаємо рум’яне страву на частини, із задоволенням подаємо гарячу страву.

Салат з кальмарами і цвітною капустою

Список інгредієнтів:

  • моркву і цибулина;
  • масло оливи;
  • кальмари консервовані — 1 банка;
  • сіль і петрушка;
  • капуста цвітна — 400 р.

Спосіб приготування:

  • Нагріваємо в каструлі питну воду, опускаємо промиті суцвіття на 2 хвилини в підсолений окріп.
  • Шаткуємо кільцями очищену від лушпиння цибулину, покласти в друшляк. Виливаємо рідина з капустою прямо на кружальця сирої овоча, залишаємо продукти, поки вони не охолонуть.
  • Дістаємо кальмара з банки, розбираємо на частини, нарізаємо маленькими тонкими смужками.
  • З’єднуємо всі компоненти страви в салатнику, додаємо дрібно натерту моркву, порізану петрушку.

Приправляємо закуску сіллю і перцем, поливаємо олією оливок, відразу подаємо до столу.

Кролик в сметані

Склад продуктів:

  • морква;
  • цибулина;
  • масло пісне;
  • сметана домашня — 100 г;
  • кролик — до 700 м;
  • борошно — 90 г;
  • сіль, лист лавра, перець.

Приготування страви:

  • Тушку тварини ретельно промиваємо, нарізаємо на середні порції, обсмажуємо в олії до золотистого відтінку.
  • Очищаємо овочі, цибулину кришимо кубиками, моркву дрібно натираємо, пасеруємо до м’якого стану.
  • Поміщаємо шматочки кролика в сотейник, додаємо готову овочеву нарізку. Заливаємо продукти літром гарячої води, кидаємо лист лавра, перець, сіль і спеції.
  • Швидко обсмажуємо в сотейнику борошно, розбавляємо її половиною склянки бульйону (запозичимо у кролика), ретельно розмішуємо склад, доводимо його до густої консистенції. Вливаємо ароматний соус м’ясо, приєднуємо домашню сметану. Акуратно все перемішуємо, тушкуємо 10 хвилин в закритому вигляді.

Якщо у вас ще збереглися сумніви в тому, що приготувати на вечерю, без коливань вибираємо ніжне страву з дієтичного м’яса кролика.

Представлені в статті страви настільки універсальні, що їх можна використовувати в повсякденному раціоні, або включити до меню святкового столу. Трохи майстерності і уяви позбавлять вас від роздумів про те, що приготувати швидко і смачно в будь-якій життєвій ситуації.

Прокрутка до верху