Простий і смачний суп з вермішеллю
Набір продуктів:
- курка (будь-які частини птиці) — 500 г;
- бульби картоплі — 2 шт.;
- сіль, перець, кріп;
- маленькі головки цибулі — 2 шт.;
- вермішель — 150 г;
- солодка морква — 2 шт.
Приготування страви:
- Поміщаємо в каструлю попередньо оброблені порційні частини птиці, наповнюємо посуд трьома літрами питної води. Додаємо кілька гілочок петрушки, невелику очищену моркву, промиту цибулину разом з лушпинням, лист лавра.
- Відварюємо продукти до готовності м’ясного компонента, проціджуємо бульйон. Частини курки відкладаємо на тарілку, решта — викидаємо.
- Очищаємо і промиваємо овочі, нарізаємо їх невеликими шматочками, опускаємо в курячий бульйон, приправляємо його сіллю. Варимо суп до м’якого стану коренеплодів, потім всипаємо вермішель, повертаємо шматочки курки, перчимо страву, додаємо дрібно нарізаний кріп. Акуратно все перемішуємо. Як тільки почнеться кипіння, вимикаємо вогонь.
Простий і смачний суп з вермішеллю особливо полюбляють малята, адже в цьому страва нічого не потрібно пережовувати — їж і насолоджуйся запашними ароматами!
Готуємо вечерю
Прийшов час подумати про те, що приготувати на вечерю. Ворогів, яким за народним повір’ями потрібно віддати вечірню їжу, у нас немає, а їжа буде легка, корисна і дуже смачна.