Як швидко приготувати піцу в духовці
Склад інгредієнтів:
- дозрілий помідор;
- сир (м’які сорти продукту) — 150 г;
- лаваш;
- пісне масло;
- сіль, перець, зелень;
- оливки — 10 шт;
- кетчуп і майонез — 30 г;
- ковбаса (улюблений вид) — 230 р.
Спосіб приготування:
- Лаваш викладаємо на оброблений маслом деко. Змішуємо в посуді майонез і кетчуп до утворення однорідної маси. Змащуємо поверхню борошняного вироби одержаним складом.
- Ковбасу нарізаємо тонкими кружальцями або смужками, розміщуємо на лаваші, чергуючи з шматочками томату, розділеного на круглі часточки. Прикрашаємо піцу половинками оливок без кісточок.
- Приправляємо страва перцем і сіллю або посипаємо сумішшю сушених прованських трав. Відправляємо виріб на 10 хвилин у піч, нагріту до t 180 °C.
Швидка піца в духовці приготовлена з урахуванням рецептури італійських майстрів — кращих фахівців запікання цієї смачної їжі.