Ніжні курячі відбивні
Список продуктів:
- борошно — 120 г;
- перець, сіль;
- яйця — 3 шт.;
- курячі грудки — до 600 м;
- масло пісне.
Порядок приготування:
- Для отримання смачного страви потрібно дві курячі грудки. Ретельно промиваємо їх, обов’язково промокаємо серветками, робимо розріз посередині, зберігаючи цілісність продукту. Видаляємо плівки, сухожилля і зайвий жир. Добре відбиваємо шматки м’яса, накривши їх целофаном.
- Злегка збиваємо в піалі свіжі яйця, трохи солимо і перчимо складу. Нагріваємо в сковороді олію. Обвалюємо кожен пласт в борошні, потім опускаємо в яєчну суміш, після чого переносимо у посуд з гарячою олією.
- Смажимо м’ясо на середньому вогні, поки з обох сторін не з’явиться щільна золотава скоринка.
Швидко приготувати з фаршу ніжні курячі відбивні можна всього за кілька хвилин, доповнивши блюдо легким салатом або улюбленим гарніром.