Що приготувати швидко і смачно – 18 рецептів

Ніжні курячі відбивні

Список продуктів:

  • борошно — 120 г;
  • перець, сіль;
  • яйця — 3 шт.;
  • курячі грудки — до 600 м;
  • масло пісне.

Порядок приготування:

  • Для отримання смачного страви потрібно дві курячі грудки. Ретельно промиваємо їх, обов’язково промокаємо серветками, робимо розріз посередині, зберігаючи цілісність продукту. Видаляємо плівки, сухожилля і зайвий жир. Добре відбиваємо шматки м’яса, накривши їх целофаном.
  • Злегка збиваємо в піалі свіжі яйця, трохи солимо і перчимо складу. Нагріваємо в сковороді олію. Обвалюємо кожен пласт в борошні, потім опускаємо в яєчну суміш, після чого переносимо у посуд з гарячою олією.
  • Смажимо м’ясо на середньому вогні, поки з обох сторін не з’явиться щільна золотава скоринка.

Швидко приготувати з фаршу ніжні курячі відбивні можна всього за кілька хвилин, доповнивши блюдо легким салатом або улюбленим гарніром.

Дивіться також:  Яєчня – 12 рецептів приготування
Прокрутка до верху