Салат з кальмарами і цвітною капустою
Список інгредієнтів:
- моркву і цибулина;
- масло оливи;
- кальмари консервовані — 1 банка;
- сіль і петрушка;
- капуста цвітна — 400 р.
Спосіб приготування:
- Нагріваємо в каструлі питну воду, опускаємо промиті суцвіття на 2 хвилини в підсолений окріп.
- Шаткуємо кільцями очищену від лушпиння цибулину, покласти в друшляк. Виливаємо рідина з капустою прямо на кружальця сирої овоча, залишаємо продукти, поки вони не охолонуть.
- Дістаємо кальмара з банки, розбираємо на частини, нарізаємо маленькими тонкими смужками.
- З’єднуємо всі компоненти страви в салатнику, додаємо дрібно натерту моркву, порізану петрушку.
Приправляємо закуску сіллю і перцем, поливаємо олією оливок, відразу подаємо до столу.