Кролик в сметані
Склад продуктів:
- морква;
- цибулина;
- масло пісне;
- сметана домашня — 100 г;
- кролик — до 700 м;
- борошно — 90 г;
- сіль, лист лавра, перець.
Приготування страви:
- Тушку тварини ретельно промиваємо, нарізаємо на середні порції, обсмажуємо в олії до золотистого відтінку.
- Очищаємо овочі, цибулину кришимо кубиками, моркву дрібно натираємо, пасеруємо до м’якого стану.
- Поміщаємо шматочки кролика в сотейник, додаємо готову овочеву нарізку. Заливаємо продукти літром гарячої води, кидаємо лист лавра, перець, сіль і спеції.
- Швидко обсмажуємо в сотейнику борошно, розбавляємо її половиною склянки бульйону (запозичимо у кролика), ретельно розмішуємо склад, доводимо його до густої консистенції. Вливаємо ароматний соус м’ясо, приєднуємо домашню сметану. Акуратно все перемішуємо, тушкуємо 10 хвилин в закритому вигляді.
Якщо у вас ще збереглися сумніви в тому, що приготувати на вечерю, без коливань вибираємо ніжне страву з дієтичного м’яса кролика.
Представлені в статті страви настільки універсальні, що їх можна використовувати в повсякденному раціоні, або включити до меню святкового столу. Трохи майстерності і уяви позбавлять вас від роздумів про те, що приготувати швидко і смачно в будь-якій життєвій ситуації.