Омлет з сиром і помідорами
Список продуктів:
- томати черрі — 10 шт.;
- маслини — 8 шт.;
- сир «Фета» — 50 р;
- яйця — 6 шт.;
- цибулина (бажано червона);
- масло оливи — 30 мл;
- жменю рубаної петрушки (іншої зелені).
Порядок приготування:
- Нагріваємо в сковороді, придатної для випікання, свіже масло. Обсмажуємо до золотистого відтінку нашатковану півкільцями червоний лук. Цей овоч, який ще називають «ялтинською або кримським», має приємний солодкуватий смак і масу корисних для організму властивостей.
- Збиваємо яйця з доданою зеленню, перцем і сіллю. Розрізаємо на половинки чері, приєднуємо до цибулі разом з маслинами без кісточок. Готуємо, поки помідори не стануть зовсім м’якими.
- Зменшуємо вогонь до середнього показника. Переливаємо яєчний складу в томатну суміш, смажимо буквально дві хвилини, постійно перемішуючи компоненти страви.
- Засипаємо страва раскрошенной фетою, відправляємо на 6 хвилин в духовку (180 °C).
Коли омлет з сиром і помідорами покриється апетитною скоринкою з розплавленого сиру, дістаємо його з печі, розрізаємо на порції, подаємо на сніданок.