Що приготувати швидко і смачно – 18 рецептів

Омлет з сиром і помідорами

Список продуктів:

  • томати черрі — 10 шт.;
  • маслини — 8 шт.;
  • сир «Фета» — 50 р;
  • яйця — 6 шт.;
  • цибулина (бажано червона);
  • масло оливи — 30 мл;
  • жменю рубаної петрушки (іншої зелені).

Порядок приготування:

  • Нагріваємо в сковороді, придатної для випікання, свіже масло. Обсмажуємо до золотистого відтінку нашатковану півкільцями червоний лук. Цей овоч, який ще називають «ялтинською або кримським», має приємний солодкуватий смак і масу корисних для організму властивостей.
  • Збиваємо яйця з доданою зеленню, перцем і сіллю. Розрізаємо на половинки чері, приєднуємо до цибулі разом з маслинами без кісточок. Готуємо, поки помідори не стануть зовсім м’якими.
  • Зменшуємо вогонь до середнього показника. Переливаємо яєчний складу в томатну суміш, смажимо буквально дві хвилини, постійно перемішуючи компоненти страви.
  • Засипаємо страва раскрошенной фетою, відправляємо на 6 хвилин в духовку (180 °C).

Коли омлет з сиром і помідорами покриється апетитною скоринкою з розплавленого сиру, дістаємо його з печі, розрізаємо на порції, подаємо на сніданок.

Дивіться також:  Качина грудка – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху