Вівсяна каша з яблуком, бананом і грушею
Перелік компонентів:
- рідкий мед — 40 г;
- кориця — 1 ч. л.;
- класичний йогурт — 100 г;
- пластівці вівсяні — 200 г;
- яблуко, банан, груша — 1 шт.;
- незбиране молоко — 100 мл
Етапи приготування:
- Промиваємо свіжі фрукти, зрізаємо з них тонку шкірку, виймаємо насіння, поділяємо на маленькі кубики. М’якоть банана рубаємо в будь-якій формі.
- Вівсяні пластівці готуємо з вечора. Поміщаємо їх у чашу або скляну банку, заливаємо йогуртом без будь-яких добавок. Струшуємо склад кілька разів, щоб всі компоненти рівномірно розподілилися між собою.
- Вливаємо в посуд незбиране молоко, додаємо шматочки фруктів, рідкий мед, ложечку кориці. Цю спецію називають «природним скарбом», настільки феноменально корисними властивостями вона володіє. Ще раз добре перемішуємо ароматну масу, залишаємо на ніч в холодильнику.
- Вранці страва вже готове до вживання. При бажанні підігріваємо їжу в мікрохвильовій печі, правда, каша не менш хороша і в холодному стані.
Приготувати на сніданок вівсянку з фруктами означає прийняти, образно кажучи, «жменю таблеток з вітамінно-мінеральним складом.