Макарони з тушонкою на друге
Список продуктів:
- цибулина;
- масло пісне вершкове — 20 г;
- спагеті або інший вид макаронних виробів — 300 г;
- коріандр і паприка;
- томат-паста — 50 р;
- тушонка з яловичини або свинини — 1 банка;
- оцет — 1 ст. л.;
- часник — 2 зубки;
- звичайний цукор, сіль.
Порядок приготування:
- Відварюємо макарони, помістивши їх у підсолену киплячу воду. Спосіб теплової обробки продукту уточнюємо на упаковці виробника. Додавати масло в рідину, щоб трубочки нібито не злиплися, не слід. Опрацюємо вершковим жиром вже готові спагетті, а поки просто їх постійно заважаємо.
- Очищаємо цибулю, кришимо кубиками, обсмажуємо на соняшниковій олії до рум’яного кольору. Дістаємо тушонку з банки, відокремлюємо жир, м’ясо розминаємо виделкою, відправляємо до жарящемуся овочу.
- Продовжуємо нагрівання продуктів, додаємо дрібку цукру, паприку і коріандр, томат-пасту. Все добре перемішуємо. Відбираємо з каструлі з макаронами півсклянки відвару, вливаємо його в м’ясний складу.
- Спагетті відкидаємо на друшляк, потім викладаємо в глибоку посуд, зверху розміщуємо оброблене в соусі м’ясо.
Макарони на друге з тушонкою — надзвичайно апетитна страва, яке ніколи не набридає, завжди сприймається, як в перший раз!