Що приготувати швидко і смачно – 18 рецептів

Макарони з тушонкою на друге

Список продуктів:

  • цибулина;
  • масло пісне вершкове — 20 г;
  • спагеті або інший вид макаронних виробів — 300 г;
  • коріандр і паприка;
  • томат-паста — 50 р;
  • тушонка з яловичини або свинини — 1 банка;
  • оцет — 1 ст. л.;
  • часник — 2 зубки;
  • звичайний цукор, сіль.

Порядок приготування:

  • Відварюємо макарони, помістивши їх у підсолену киплячу воду. Спосіб теплової обробки продукту уточнюємо на упаковці виробника. Додавати масло в рідину, щоб трубочки нібито не злиплися, не слід. Опрацюємо вершковим жиром вже готові спагетті, а поки просто їх постійно заважаємо.
  • Очищаємо цибулю, кришимо кубиками, обсмажуємо на соняшниковій олії до рум’яного кольору. Дістаємо тушонку з банки, відокремлюємо жир, м’ясо розминаємо виделкою, відправляємо до жарящемуся овочу.
  • Продовжуємо нагрівання продуктів, додаємо дрібку цукру, паприку і коріандр, томат-пасту. Все добре перемішуємо. Відбираємо з каструлі з макаронами півсклянки відвару, вливаємо його в м’ясний складу.
  • Спагетті відкидаємо на друшляк, потім викладаємо в глибоку посуд, зверху розміщуємо оброблене в соусі м’ясо.

Макарони на друге з тушонкою — надзвичайно апетитна страва, яке ніколи не набридає, завжди сприймається, як в перший раз!

Дивіться також:  Як зварити манну кашу на молоці – 6 рецептів
Прокрутка до верху