Що приготувати з картопляного пюре – 7 смачних рецептів

Швидкі і прості оладки

Коли постає питання про те, що можна приготувати з картопляного пюре, що залишилося після минулого трапези, багато господинь віддають перевагу ніжному і нескладному страви – картопляних оладок.

Для підготовки оригінальних і ситних виробів, які просто «летять» на сніданок, необхідні:

  • ½ Кг пюре;
  • 100 г борошна;
  • шматочок сиру;
  • яйце;
  • 100 мл соняшникової олії;
  • сіль, мелений перець, зелень сметана.

Черговість дій:

  • У тарілку з пюре вбивається яйце.
  • Далі додаються сирна стружка, сіль, спеції і ½ борошна.
  • В тарілці вимішується фарш, з якого формуються коржі, присыпающиеся з двох сторін залишилася борошном.
  • При бажанні борошно замінюється сухарями для панірування.
  • Картопляні оладки обсмажують на розжареній олії.
  • Вироби з рум’яною скоринкою перед подачею поливаються сметаною і притрушиваются рубаною зеленню.
Дивіться також:  Молода картопля – 10 кращих рецептів