Що приготувати з курячих стегенець – 10 швидких і смачних рецептів

Як приготувати в клярі

Кляр робить страву ніжним і соковитим всередині, а також покриває його смачної хрусткою скоринкою. Стегна, приготовані за таким рецептом, стануть відмінною закускою до пінному.

Інгредієнти:

  • стегенця – 9 – 10 шт.;
  • борошно – 130 – 150 м;
  • яйця – 2 шт.;
  • молоко – ½ ст.;
  • сіль, ароматні трави, олію.

Приготування:

  • Вміст сирих яєць ретельно збити ручним міксером.
  • Влити в масу молоко, додати сіль і спеції.
  • Борошно висипати на окрему плоску тарілку.
  • Підготовлені стегенця злегка натерти сіллю і ароматними травами. Кожне вмочити спочатку в яєчну суміш, а потім в борошно.
  • Засмажити курятину в розпеченому маслі з усіх боків. В процесі стегенця потрібно постійно перевертати.

Перед подачею викласти частини птиці на паперові рушники, щоб при подачі блюдо не було занадто жирним.

Дивіться також:  Страви з яєць – 10 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху