Як приготувати в клярі
Кляр робить страву ніжним і соковитим всередині, а також покриває його смачної хрусткою скоринкою. Стегна, приготовані за таким рецептом, стануть відмінною закускою до пінному.
Інгредієнти:
- стегенця – 9 – 10 шт.;
- борошно – 130 – 150 м;
- яйця – 2 шт.;
- молоко – ½ ст.;
- сіль, ароматні трави, олію.
Приготування:
- Вміст сирих яєць ретельно збити ручним міксером.
- Влити в масу молоко, додати сіль і спеції.
- Борошно висипати на окрему плоску тарілку.
- Підготовлені стегенця злегка натерти сіллю і ароматними травами. Кожне вмочити спочатку в яєчну суміш, а потім в борошно.
- Засмажити курятину в розпеченому маслі з усіх боків. В процесі стегенця потрібно постійно перевертати.
Перед подачею викласти частини птиці на паперові рушники, щоб при подачі блюдо не було занадто жирним.