Рулетики з курки в беконі
Святкова страва з ніжним смаком стане не тільки окрасою святкового столу, але і вразить гостей своєю пікантністю.
Щоб приготувати незвичайну закуску, слід придбати:
- філе – 400 г;
- бекон – 100 г;
- гірчиця – 10 г;
- масло (оливки.) – 10 мл;
- яйце перепелине – 2 шт.;
- сіль, спеції – за смаком.
У процесі створення:
- Філе поділяється уздовж на кілька частин, кожна з яких злегка відбивається.
- З олії, гірчиці, яєць, солі і спецій готується маринад однорідної консистенції.
- Філе занурюється в ємність з маринадом на чверть години, після чого згортається у формі рулету.
- Кожен рулетик обертається скибочкою бекону і поміщається у форму для випікання.
- Блюдо випікається в розігрітому до 180°C духовій шафі близько 20 хвилин.