Що приготувати з курячого філе? 13 рецептів приготування

Рулетики з курки в беконі

Святкова страва з ніжним смаком стане не тільки окрасою святкового столу, але і вразить гостей своєю пікантністю.

Щоб приготувати незвичайну закуску, слід придбати:

  • філе – 400 г;
  • бекон – 100 г;
  • гірчиця – 10 г;
  • масло (оливки.) – 10 мл;
  • яйце перепелине – 2 шт.;
  • сіль, спеції – за смаком.

У процесі створення:

  • Філе поділяється уздовж на кілька частин, кожна з яких злегка відбивається.
  • З олії, гірчиці, яєць, солі і спецій готується маринад однорідної консистенції.
  • Філе занурюється в ємність з маринадом на чверть години, після чого згортається у формі рулету.
  • Кожен рулетик обертається скибочкою бекону і поміщається у форму для випікання.
  • Блюдо випікається в розігрітому до 180°C духовій шафі близько 20 хвилин.
Дивіться також:  Яловича печінка — 13 рецептів приготування в домашніх умовах