Що приготувати з курячої грудки? 12 рецептів з філе

Відбивні з філе

Це один з найбільш простих і швидких рецептів. Але все одно, це дуже смачне блюдо. Тим більше, воно поєднується з багатьма гарнірами.

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 1 штука;
  • рафінована олія – для смаження;
  • сіль і спеції («для курки» – за смаком.

Готуємо поетапно:

  • Тонко наріжте куряче філе.
  • Присипте його спеціями і сіллю з двох сторін.
  • Відбийте курку.
  • Розігрійте сковороду, разом з рослинним маслом.
  • На гарячу сковороду викладайте відбивні. Смажте їх з обох боків до рум’яної скоринки, без кришки.
  • Відбивні з курячого філе готові! Подавайте їх разом з гарніром.
Дивіться також:  Курка в мікрохвильовці – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху