Що приготувати з курячої грудки? 12 рецептів з філе

Куряче філе, тушковану в сметані

  • філе курячої грудки – 0,5 кг;
  • сіль – 2 щіпки;
  • цибуля – 2 головки;
  • сметана – 0,2 кг;
  • чорний перець мелений – 1 щіпка;
  • рослинне масло – 2 ст. ложки.

Приготування:

  • Наріжте філе кубиками.
  • Цибулю – кільцями.
  • Нагрійте масло на сковороді і обсмажте на ньому курку до білого кольору.
  • Додайте цибулю, обсмажте до прозорості.
  • Присипте сіллю і перцем.
  • Додайте сметану. Все змішайте і поставте на середній вогонь.
  • Після закипання зменшіть вогонь на мінімум. Тушкуйте курку в сметані близько 20 хвилин.
  • Подавайте готове блюдо разом з рисом або картопляним пюре.
Дивіться також:  Як варити кукурудзяну кашу – 7 рецептів на молоці та воді
Прокрутка до верху