Куряче філе, тушковану в сметані
- філе курячої грудки – 0,5 кг;
- сіль – 2 щіпки;
- цибуля – 2 головки;
- сметана – 0,2 кг;
- чорний перець мелений – 1 щіпка;
- рослинне масло – 2 ст. ложки.
Приготування:
- Наріжте філе кубиками.
- Цибулю – кільцями.
- Нагрійте масло на сковороді і обсмажте на ньому курку до білого кольору.
- Додайте цибулю, обсмажте до прозорості.
- Присипте сіллю і перцем.
- Додайте сметану. Все змішайте і поставте на середній вогонь.
- Після закипання зменшіть вогонь на мінімум. Тушкуйте курку в сметані близько 20 хвилин.
- Подавайте готове блюдо разом з рисом або картопляним пюре.