Шніцель в панірувальних сухарях
Інгредієнти:
- куряча грудка – 0,6 кг;
- борошно – 0,5 склянки;
- панірувальні сухарі – 0,15 кг;
- яйця – 2 штуки;
- рослинна олія без запаху – 2-3 ст. ложки;
- сіль, зелень і мелений перець – за смаком;
- сир твердих сортів – 0,1 кг.
Приготування:
- Розріжте кожне філе на 2 частини. У підсумку, вийде 4 шніцеля.
- Трохи відбийте курку, посипте її перцем і сіллю.
- Просійте борошно і обваляйте в ній відбите м’ясо.
- У глибокій тарілці змішайте яйця і дві ложки очищеної води. Збийте міксером – кляр готовий.
- Опустіть у яєчну масу курку.
- Обваляйте філе в панірувальних сухарях.
- Змастіть сковороду маслом і гарненько її розігрійте.
- Викладайте шніцелі на гарячу поверхню. Смажте їх до рум’яної скоринки з обох сторін. Приблизний час приготування: 1,5-2 хвилини з кожного боку.
- Покладіть на деко пергаментом, викладіть на нього обсмажені шніцелі. Присипте зверху натертим сиром.
- Нагрійте духовку до 200 градусів і доведіть до готовності шніцелі. Це займе близько 10 хвилин.
- Подавайте з овочами.