Що приготувати з курячої грудки? 12 рецептів з філе

Шніцель в панірувальних сухарях

Інгредієнти:

  • куряча грудка – 0,6 кг;
  • борошно – 0,5 склянки;
  • панірувальні сухарі – 0,15 кг;
  • яйця – 2 штуки;
  • рослинна олія без запаху – 2-3 ст. ложки;
  • сіль, зелень і мелений перець – за смаком;
  • сир твердих сортів – 0,1 кг.

Приготування:

  • Розріжте кожне філе на 2 частини. У підсумку, вийде 4 шніцеля.
  • Трохи відбийте курку, посипте її перцем і сіллю.
  • Просійте борошно і обваляйте в ній відбите м’ясо.
  • У глибокій тарілці змішайте яйця і дві ложки очищеної води. Збийте міксером – кляр готовий.
  • Опустіть у яєчну масу курку.
  • Обваляйте філе в панірувальних сухарях.
  • Змастіть сковороду маслом і гарненько її розігрійте.
  • Викладайте шніцелі на гарячу поверхню. Смажте їх до рум’яної скоринки з обох сторін. Приблизний час приготування: 1,5-2 хвилини з кожного боку.
  • Покладіть на деко пергаментом, викладіть на нього обсмажені шніцелі. Присипте зверху натертим сиром.
  • Нагрійте духовку до 200 градусів і доведіть до готовності шніцелі. Це займе близько 10 хвилин.
  • Подавайте з овочами.
Дивіться також:  Холодець з яловичини – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху