Що приготувати з курячої грудки? 12 рецептів з філе

Дієтичні курячі котлетки на пару в мультиварці (рубані котлети з філе)

Інгредієнти:

  • філе – 0,5 кг;
  • хліб (черствий) – 3 скибочки;
  • цибуля ріпка – 1 головка;
  • сіль;
  • молоко – 0,12 л;
  • яйце – 1 штука.

Приготування:

  • Куряче філе промийте та підсушіть.
  • Дуже дрібно наріжте грудку вручну.
  • Цибулю дрібно нашаткуйте.
  • Залийте в тепле молоко хлібні скибочки.
  • Через 10 хвилин, розмішайте хліб виделкою. Вийшла молочна кашка. З’єднайте її з подрібненим м’ясом.
  • Додайте одне яйце, цибуля і сіль.
  • Візьміть ложку і протягом 5-10 хвилин замішують фарш. Чим довше ви будете це робити, тим соковитіше вийдуть парові котлети.
  • У чашу електроприладу влийте 800 мілілітрів води.
  • У контейнер для варіння на пару помістіть рубані котлети. Форму виробів вибирайте довільну.
  • Програма «Варка на пару» або «Пар», час 40 хвилин.
  • Рубані котлети подавайте разом з улюбленим соусом.
Дивіться також:  Фрікасе з курки: класичний рецепт і 6 способів приготування
Прокрутка до верху