Що приготувати з курячої грудки? 12 рецептів з філе

Мармуровий рулет з курки

Компоненти:

  • філіруваний грудка курчати – 0,7 кг;
  • сушений кріп – 2 щіпки;
  • сіль і мелений перець;
  • желатин – 30 грам;
  • часник – 4 зубки;
  • сушена петрушка – на кінчику ножа;
  • мелена паприка (солодка) – 1 ст. ложка.

Готуємо поетапно:

  • Грудинку наріжте маленькими кубиками.
  • Подрібніть часник ножем.
  • У глибокій мисці змішайте куряче філе, часник, сушену зелень, перець, сухий желатин і сіль.
  • Перекладіть м’ясну суміш в рукав для запікання.
  • Покладіть рукав в квадратну форму з невеликим діаметром.
  • Запікайте рулет в духовці близько 45-50 хвилин.
  • Залиште мармуровий рулет при кімнатній температурі до повного охолодження.
  • Перекладіть запечене м’ясо в холодильник на 5 годин. За цей час, желе повністю застигне.
  • Зніміть з мармурового м’яса рукав і перекладіть його в гарне блюдо. Тонко наріжте рулет і подайте до столу.
Дивіться також:  Курка теріякі – 8 рецептів приготування курки в соусі теріякі
Прокрутка до верху