Мармуровий рулет з курки
Компоненти:
- філіруваний грудка курчати – 0,7 кг;
- сушений кріп – 2 щіпки;
- сіль і мелений перець;
- желатин – 30 грам;
- часник – 4 зубки;
- сушена петрушка – на кінчику ножа;
- мелена паприка (солодка) – 1 ст. ложка.
Готуємо поетапно:
- Грудинку наріжте маленькими кубиками.
- Подрібніть часник ножем.
- У глибокій мисці змішайте куряче філе, часник, сушену зелень, перець, сухий желатин і сіль.
- Перекладіть м’ясну суміш в рукав для запікання.
- Покладіть рукав в квадратну форму з невеликим діаметром.
- Запікайте рулет в духовці близько 45-50 хвилин.
- Залиште мармуровий рулет при кімнатній температурі до повного охолодження.
- Перекладіть запечене м’ясо в холодильник на 5 годин. За цей час, желе повністю застигне.
- Зніміть з мармурового м’яса рукав і перекладіть його в гарне блюдо. Тонко наріжте рулет і подайте до столу.