Що приготувати з курячої грудки? 12 рецептів з філе

У соєвому соусі на сковороді

  • філе курячої грудки – 0,6 кг;
  • розмарин – 3 гілочки;
  • соєвий соус – 0,1 л;
  • кайенский перець – 1 щіпка;
  • оливкова олія – 4 ст. ложки;
  • зелена петрушка для прикраси.

Готуємо поетапно:

  • Наріжте великими кубиками курку (близько 2-х сантиметрів).
  • Змастіть оливковою олією сковороду і обсмажте на ньому філе до рум’яної скоринки.
  • Влийте соєвий соус і додати кайенский перець, все змішайте. Додайте розмарин.
  • Тушкуйте курку близько півгодини на невеликому вогні під закритою кришкою. Кожні 10 хвилин перемішуйте блюдо.
  • Готове тушковане м’ясо прикрасьте гілочками петрушки.
Дивіться також:  Як правильно варити рис для ролів?
Прокрутка до верху