У соєвому соусі на сковороді
- філе курячої грудки – 0,6 кг;
- розмарин – 3 гілочки;
- соєвий соус – 0,1 л;
- кайенский перець – 1 щіпка;
- оливкова олія – 4 ст. ложки;
- зелена петрушка для прикраси.
Готуємо поетапно:
- Наріжте великими кубиками курку (близько 2-х сантиметрів).
- Змастіть оливковою олією сковороду і обсмажте на ньому філе до рум’яної скоринки.
- Влийте соєвий соус і додати кайенский перець, все змішайте. Додайте розмарин.
- Тушкуйте курку близько півгодини на невеликому вогні під закритою кришкою. Кожні 10 хвилин перемішуйте блюдо.
- Готове тушковане м’ясо прикрасьте гілочками петрушки.