По-французьки
- білий ріпчаста цибуля – 1 головка;
- твердий сир – 0,15 кг;
- перець і сіль – за смаком;
- курячі грудки – 2 штуки;
- неароматное масло – для змазування дека;
- майонез – 0,1 кг.
Приготування:
- Дуже тонко нашаткуйте цибулю півкільцями.
- Кожне філе розрізати на дві або на 3 частини вздовж.
- Відбийте м’ясо.
- Посоліть і поперчіть його.
- Змастіть деко маслом і викладіть шар цибулі. Зверху розкладіть відбиті грудки.
- Кожен шматочок промажте майонезом і посипте сиром.
- Розігрійте духовку до 170-180 градусів і випікайте в ньому курячі грудки близько 40 хвилин.
- М’ясо по-французьки подавайте гарячим, разом з улюбленим соусом.