Що приготувати з курячої грудки? 12 рецептів з філе

По-французьки

  • білий ріпчаста цибуля – 1 головка;
  • твердий сир – 0,15 кг;
  • перець і сіль – за смаком;
  • курячі грудки – 2 штуки;
  • неароматное масло – для змазування дека;
  • майонез – 0,1 кг.

Приготування:

  • Дуже тонко нашаткуйте цибулю півкільцями.
  • Кожне філе розрізати на дві або на 3 частини вздовж.
  • Відбийте м’ясо.
  • Посоліть і поперчіть його.
  • Змастіть деко маслом і викладіть шар цибулі. Зверху розкладіть відбиті грудки.
  • Кожен шматочок промажте майонезом і посипте сиром.
  • Розігрійте духовку до 170-180 градусів і випікайте в ньому курячі грудки близько 40 хвилин.
  • М’ясо по-французьки подавайте гарячим, разом з улюбленим соусом.
Дивіться також:  Печінковий торт з курячої печінки – 6 рецептів
Прокрутка до верху