Що приготувати з курячої печінки?

Як загасити з овочами?

Інгредієнти: 700 грам печінки, червона цибулина, 2 помідори, 2 болгарських перцю, 1 ч. л. пасти з томатів, сіль, спеції.

  • Підготовлена печінка крупно рубається.
  • Соломкою або кубиками нарізати всі овочі (крім помідорів). Вони зажариваются до м’якості.
  • До овочів викладається печінка. Вона повинна покритися рум’яною скоринкою.
  • Томати позбавляються від шкірки, труться на тертці і додаються в сковорідку.
  • Туди ж перекладається паста з томатів, спеції і сіль.
  • Блюдо гаситься 12 хвилин під кришкою.

Частування подається з скибочками білого хліба.

Дивіться також:  Пельмені в мультиварці – 6 рецептів
Прокрутка до верху