Що приготувати з курячої печінки?

Куряча печінка в беконі в духовці

Інгредієнти: 300 грам курячої печінки, 120 г нарізки бекону, перець чилі, сіль.

  • Шматочки печінки обливають окропом і смажать на сковорідці з олією. До них одразу додається подрібнений чилі.
  • Кожен готовий скибочку субпродукту загортається в смужку бекону.
  • Заготовки викладаються у форму.

Блюдо печеться в духовій шафі 35 – 45 хвилин. Відповідна температура – 190 – 200 градусів.

Смачний торт з курячої печінки

Інгредієнти: приблизно півкіло курячої печінки, 4 ст. л. просіяного борошна, 2 яйця, 1 шт. великої моркви, стакан класичного майонезу, цибулина, 1 ч. л. соди, сіль.

  • Печінка перекручується в м’ясорубці. Отриманий фарш солиться. У нього виливаються сирі яйця, висипається сода, сіль, борошно.
  • З маси смажаться коржі на сковорідці з невеликою кількістю масла.
  • Овочі подрібнюються і зажариваются до рум’яності. Солятся.
  • Кожен корж промащується майонезом. На нього викладається овочева обсмажування в якості начинки.

Прикрашається страву зеленню і/або овочами.

Дивіться також:  Соус до риби – 12 рецептів приготування
Прокрутка до верху