Куряча печінка в беконі в духовці
Інгредієнти: 300 грам курячої печінки, 120 г нарізки бекону, перець чилі, сіль.
- Шматочки печінки обливають окропом і смажать на сковорідці з олією. До них одразу додається подрібнений чилі.
- Кожен готовий скибочку субпродукту загортається в смужку бекону.
- Заготовки викладаються у форму.
Блюдо печеться в духовій шафі 35 – 45 хвилин. Відповідна температура – 190 – 200 градусів.
Смачний торт з курячої печінки
Інгредієнти: приблизно півкіло курячої печінки, 4 ст. л. просіяного борошна, 2 яйця, 1 шт. великої моркви, стакан класичного майонезу, цибулина, 1 ч. л. соди, сіль.
- Печінка перекручується в м’ясорубці. Отриманий фарш солиться. У нього виливаються сирі яйця, висипається сода, сіль, борошно.
- З маси смажаться коржі на сковорідці з невеликою кількістю масла.
- Овочі подрібнюються і зажариваются до рум’яності. Солятся.
- Кожен корж промащується майонезом. На нього викладається овочева обсмажування в якості начинки.
Прикрашається страву зеленню і/або овочами.