Що приготувати з курячої печінки?

Листковий салат з субпродуктом

Інгредієнти: 300 грам печінки, 2 кислих огірка, 2 шт. цибулі-ріпки, 4 варених яйця, 2 шт. моркви, 90 г сиру, ½ ст. соусу, сіль, мускатний горіх.

  • Печінка відварюється 15 – 17 хвилин, ріжеться шматочками, солиться і присипається мускатним горіхом.
  • Морквина вариться до м’якості. Крупно треться.
  • Цибуля засмажується до рум’яності. Солиться.
  • Огірок дрібно рубається кубиками.
  • Варені яйця труться дрібно, а сир – крупно.
  • Шару закуски можна викладати довільно. Головне, щоб основою стала печінка, а нагорі конструкції розташовувався сир.

Заправляти салат можна будь-яким соусом. Добре підходить до нього майонез з часником.

Дивіться також:  Свинина з грибами в сметанному соусі – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху