Листковий салат з субпродуктом
Інгредієнти: 300 грам печінки, 2 кислих огірка, 2 шт. цибулі-ріпки, 4 варених яйця, 2 шт. моркви, 90 г сиру, ½ ст. соусу, сіль, мускатний горіх.
- Печінка відварюється 15 – 17 хвилин, ріжеться шматочками, солиться і присипається мускатним горіхом.
- Морквина вариться до м’якості. Крупно треться.
- Цибуля засмажується до рум’яності. Солиться.
- Огірок дрібно рубається кубиками.
- Варені яйця труться дрібно, а сир – крупно.
- Шару закуски можна викладати довільно. Головне, щоб основою стала печінка, а нагорі конструкції розташовувався сир.
Заправляти салат можна будь-яким соусом. Добре підходить до нього майонез з часником.