Що приготувати з курячої печінки?

Печеня з грибами і печінкою

Інгредієнти: 1,5 кг картоплі, 150 г цибулі і моркви, близько 200 грам свіжих печериць, сіль, ½ кіло курячої печінки, лавровий лист, ½ л очищеної води, пучок зелені, будь-яка приправа до смаку.

  • Печінка ріжеться невеликими скибочками. Смажиться в утятнице на сильному вогні 8 – 9 хвилин.
  • До субпродуктів висипаються шматочки очищених грибів і кубики цибулі.
  • Ще через 5 – 6 хвилин засипаються середні скибочки моркви.
  • Після додавання солі, приправи і лаврушки можна поставити масу на маленькому вогні близько 10 хвилин.
  • Залишається додати кубики картоплі, воду.
  • Печеня буде готуватися на повільному вогні ще півгодини.

Прикрашається страву зеленню.

Дивіться також:  Тефтелі з рисом – 11 смачних рецептів
Прокрутка до верху