Печеня з грибами і печінкою
Інгредієнти: 1,5 кг картоплі, 150 г цибулі і моркви, близько 200 грам свіжих печериць, сіль, ½ кіло курячої печінки, лавровий лист, ½ л очищеної води, пучок зелені, будь-яка приправа до смаку.
- Печінка ріжеться невеликими скибочками. Смажиться в утятнице на сильному вогні 8 – 9 хвилин.
- До субпродуктів висипаються шматочки очищених грибів і кубики цибулі.
- Ще через 5 – 6 хвилин засипаються середні скибочки моркви.
- Після додавання солі, приправи і лаврушки можна поставити масу на маленькому вогні близько 10 хвилин.
- Залишається додати кубики картоплі, воду.
- Печеня буде готуватися на повільному вогні ще півгодини.
Прикрашається страву зеленню.