Пиріжки з начинкою з курячої печінки
Інгредієнти: 3 ст. води, 3 ст. л. цукру, 90 мл олії, 1 ст. л. миттєвих дріжджів, 1,5 кг борошна, 2 жовтки, до 700 грам печінки. 2 шт. цибулі-ріпки, сіль.
- В підігрітій воді розчиняються дріжджі. Туди ж відправляється весь пісок і 2/3 частини борошна.
- Після появи бульбашок на поверхні суміші в неї додається масло, дрібку солі, решта борошно.
- М’яке нелипким тісто забирається подалі від протягів на годину.
- Печінка до готовності смажиться з подрібненою цибулею. Солиться.
- Із підійшов тіста зліплені акуратні пиріжки з печінковою начинкою.
Деко з заготовками забирається в гарячу духовку до зарум’янювання випічки.