Що приготувати з курячої печінки?

Пиріжки з начинкою з курячої печінки

Інгредієнти: 3 ст. води, 3 ст. л. цукру, 90 мл олії, 1 ст. л. миттєвих дріжджів, 1,5 кг борошна, 2 жовтки, до 700 грам печінки. 2 шт. цибулі-ріпки, сіль.

  • В підігрітій воді розчиняються дріжджі. Туди ж відправляється весь пісок і 2/3 частини борошна.
  • Після появи бульбашок на поверхні суміші в неї додається масло, дрібку солі, решта борошно.
  • М’яке нелипким тісто забирається подалі від протягів на годину.
  • Печінка до готовності смажиться з подрібненою цибулею. Солиться.
  • Із підійшов тіста зліплені акуратні пиріжки з печінковою начинкою.

Деко з заготовками забирається в гарячу духовку до зарум’янювання випічки.

Дивіться також:  Буженина з яловичини – 7 рецептів, як приготувати в духовці і в мультиварці
Прокрутка до верху