Що приготувати з курячої печінки?

Оригінальний варіант шашлику

Інгредієнти: 1,5 кг печінки, 1/3 ст. оливкової майонезу, 2 голівки цибулі, сіль.

  • Субпродукт позбавляється від усього зайвого. Солиться. Різати його не потрібно.
  • До печінки відправляються цибульні кільця.
  • Туди ж виливається майонез.
  • Через годину маринування продуктів можна насаджувати їх на шампури, чергуючи м’ясо і овочі.

Готується такий незвичайний шашлик на мангалі всього за 12 – 14 хвилин.

Бефстроганов з курячої печінки

Інгредієнти: 1 кг печінки курки, 1/3 скл. сметани, ¼ ст. пюре з томатів, головка цибулі, 1 ст. л. борошна, сіль.

  • Кубики цибулі обсмажуються до рум’яності. Присипаються борошном.
  • У сковорідку додається пюре з томатів, сметана, сіль.
  • Густий соус розводиться водою до бажаної консистенції.
  • Окремо до готовності обсмажуються шматочки печінки. Трохи присаливаются.

М’ясо заливається соусом і доводять до кипіння.

Саме курячу печінку готувати особливо просто. Вона не вимагає попереднього замочування і спеціальної підготовки. Навіть без усього цього страви з обговорюваного продукту виходять ніжними, ароматними, смачними.

Дивіться також:  Минтай — 15 рецептів смачного приготування риби в домашніх умовах
Прокрутка до верху