Що приготувати з курячої печінки?

Смачний рецепт смаження з цибулею на сковороді

Інгредієнти на півкіло печінки: головка цибулі, щіпка орегано, 2 ст. л. просіяного борошна, сіль.

  • Борошно з’єднується з приправою і сіллю.
  • В отриманій суміші обвалюються скибки печінки. За бажанням можна додавати кольорові перці.
  • Шматочки підсмажуються на сильному вогні 3 хвилини, щоб усередині них «запечатались» соки.
  • У сковорідку висипається довільно нарізана головка цибулі. Триває обсмажування.

Куряча печінка на сковороді буде готова, коли шматочки овоча стануть прозорими, а з субпродукту перестане виділятися червоний сік.

Дивіться також:  Як варити бурий рис – 5 рецептів, як приготувати бурий рис правильно і смачно
Прокрутка до верху