Що приготувати з курячої печінки?

Паштет з курячої печінки

Інгредієнти: півкіло печінки курки, 1 шт. моркви, 1 шт. цибулі, сіль, пачка масла високої жирності.

  • На рафінованій олії смажаться спочатку всі овочі.
  • До них викладається крупно нарізана печінку
  • Ще через хвилину в сковорідку виливається 1/3 ст. тільки закипілої солоної води.
  • Продукти готуються 8 – 9 хвилин при постійному помішуванні. Якщо гасити довше, субпродукт вийде жорстким.
  • Остигле вміст сковорідки перебивається блендером.
  • До нього втручається розм’якшене масло, сіль за смаком.

У ємності зі скла печінковий паштет забирається в холод.

Дивіться також:  Який рис краще для плову? Вибираємо сорт рису для приготування смачного
Прокрутка до верху