Що приготувати з курячої печінки?

Готуємо субпродукт у соєвому соусі

Інгредієнти: ½ кг печінки, 4 ст. л. соєвого соусу, 2 цибулини, часник, сухий розмарин, сіль. Як смачно приготувати курячу печінку в пікантному соусі, розглянемо далі.

  • Середні шматки печінки смажаться до зміни кольору і викладають на тарілку.
  • На маслі, що готується подрібнену цибулю. Коли овоч зазолотиться, до нього викладається розім’ятим часник і повертається м’ясо.
  • Вливається соус. Додаються залишилися сипучі компоненти.

Смажаться продукти 7 – 8 хвилин до повної готовності.

Дивіться також:  Сир з кефіру – 7 рецептів, як зробити в домашніх умовах
Прокрутка до верху