Що приготувати з курячої печінки?

Ніжні печінкові котлети з курячої печінки

Інгредієнти: 300 грам печінки курки, головка цибулі, 3 ст. л. манки, яйце, сіль.

  • Промита печінка перекручується з кубиками очищеного лука.
  • У масу вводиться манна крупа, виливається вміст сирого яйця та всипається дрібна сіль. За півгодини фарш стане густіше з-за набряклої манки.
  • Маса ложкою викладається в розігріте масло.

Печінкові котлети смажаться за 3 – 4 хвилини з кожного боку.

Рецепт запікання з картоплею в духовці

Інгредієнти: півкіло печінки, 10 невеликих картоплин, 100 г вершкового і напівтвердого сиру, 40 г вершкового масла, 1 ст. молока, сіль, 2 цибулини, перець.

  • Цибулю крупно ріжеться і висипається в миску разом з шматочками печінки.
  • Зверху виливається солоне молоко. Миска забирається в холод мінімум на чверть години.
  • Очищена картопля дрібно ріжеться і смажиться до напівготовності на сковорідці з олією. Викладається у скляну форму.
  • Вершковий сир рубається середніми брусочками.
  • По картоплі розподіляється підготовлена печінка разом з цибулею. Зверху виливається молоко, що залишилося.
  • Розкладаються шматочки вершкового сиру і масла.
  • Висипається сіль, перець і тертий напівтвердий сир.

Під фольгою блюдо запікається півгодини. Підійде температура 190 градусів.

Дивіться також:  Маринад для шашлику з свинини – 12 смачних рецептів
Прокрутка до верху