Ніжні печінкові котлети з курячої печінки
Інгредієнти: 300 грам печінки курки, головка цибулі, 3 ст. л. манки, яйце, сіль.
- Промита печінка перекручується з кубиками очищеного лука.
- У масу вводиться манна крупа, виливається вміст сирого яйця та всипається дрібна сіль. За півгодини фарш стане густіше з-за набряклої манки.
- Маса ложкою викладається в розігріте масло.
Печінкові котлети смажаться за 3 – 4 хвилини з кожного боку.
Рецепт запікання з картоплею в духовці
Інгредієнти: півкіло печінки, 10 невеликих картоплин, 100 г вершкового і напівтвердого сиру, 40 г вершкового масла, 1 ст. молока, сіль, 2 цибулини, перець.
- Цибулю крупно ріжеться і висипається в миску разом з шматочками печінки.
- Зверху виливається солоне молоко. Миска забирається в холод мінімум на чверть години.
- Очищена картопля дрібно ріжеться і смажиться до напівготовності на сковорідці з олією. Викладається у скляну форму.
- Вершковий сир рубається середніми брусочками.
- По картоплі розподіляється підготовлена печінка разом з цибулею. Зверху виливається молоко, що залишилося.
- Розкладаються шматочки вершкового сиру і масла.
- Висипається сіль, перець і тертий напівтвердий сир.
Під фольгою блюдо запікається півгодини. Підійде температура 190 градусів.