Що приготувати з курячої печінки?

Як смачно приготувати курячі сердечка і печінку разом?

Інгредієнти: по ½ кг курячих сердечок і печінки, 2/3 склянки сметани, 1 шт. цибулі-ріпки, 1 шт. моркви, сіль, 1 ст. л. борошна найвищого гатунку.

  • Курячі сердечка і печінку на годину заливаються холодною водою. Субпродукти обрізаються від усього зайвого.
  • Овочі дуже дрібно ріжуться і зажариваются. Потім до них викладається все м’ясо.
  • Сметана змішується з іншими продуктами.
  • Отриманий соус виливається на сковорідку.

Блюдо гаситься 14 – 16 хвилин. Подається з будь-яким сухим гарніром.

Дивіться також:  Тушонка з курки – 7 рецептів, як зварити тушонку в домашніх умовах: у скороварці, автоклаві, мультиварці, каструлі і в духовці
Прокрутка до верху