Що приготувати з курячої печінки?

Теплий салат з курячою печінкою

Інгредієнти: 90 г мікс салату і сиру Фета, грам по 300 печінки курки і темних слив, 3 палички кориці, півсклянки білого сухого вина, жменю білих сухарів, 2 ст. л. олії, по 1 ст. л. соку лайма, червоного винного оцту і цукру, яблуко, 1 ч. л. меду, трохи французької гірчиці, сіль, зубок часнику, 5 горошин перцю.

  • Печінка солиться, покривається фольгою і печеться в духовці 20 хвилин. Коли пройде половина часу, покриття розгортається. Температура 180 градусів.
  • Сливи без кісточок пюрируются, змішуються з цукром, размятым часником, вином (40 мл) і винним оцтом. Маса відправляється на вогонь. В неї поринає марлевий мішечок з 2 паличками кориці і горошинами перцю. Компоненти увариваются 8 хвилин.
  • Яблуко крупно ріжеться і перекладається в сотейник з киплячим вином і паличкою кориці.
  • В окремій мисці змішується масло, сік лайма, мед, гірчиця за смаком, сіль.
  • Печінка охолоджена нарізається слайсами. Вони змішуються з салатом, сухариками і кубиками сиру. Зверху викладаються яблука.

Закуска поливається олійною заправкою. Соус із слив подається до страви окремо і без мішечка з корицею.

Дивіться також:  Сало в тузлуці – 5 найбільш смачних рецептів
Прокрутка до верху