Теплий салат з курячою печінкою
Інгредієнти: 90 г мікс салату і сиру Фета, грам по 300 печінки курки і темних слив, 3 палички кориці, півсклянки білого сухого вина, жменю білих сухарів, 2 ст. л. олії, по 1 ст. л. соку лайма, червоного винного оцту і цукру, яблуко, 1 ч. л. меду, трохи французької гірчиці, сіль, зубок часнику, 5 горошин перцю.
- Печінка солиться, покривається фольгою і печеться в духовці 20 хвилин. Коли пройде половина часу, покриття розгортається. Температура 180 градусів.
- Сливи без кісточок пюрируются, змішуються з цукром, размятым часником, вином (40 мл) і винним оцтом. Маса відправляється на вогонь. В неї поринає марлевий мішечок з 2 паличками кориці і горошинами перцю. Компоненти увариваются 8 хвилин.
- Яблуко крупно ріжеться і перекладається в сотейник з киплячим вином і паличкою кориці.
- В окремій мисці змішується масло, сік лайма, мед, гірчиця за смаком, сіль.
- Печінка охолоджена нарізається слайсами. Вони змішуються з салатом, сухариками і кубиками сиру. Зверху викладаються яблука.
Закуска поливається олійною заправкою. Соус із слив подається до страви окремо і без мішечка з корицею.