Зі сметанним соусом
Таку смачну рибу як щука можна запекти під будь-яким соусом, наприклад, сметанним. Кисломолочний продукт зробить рибу більш ніжною і м’якою.
Інгредієнти:
- щука вагою до кг;
- сушеної і свіжої зелені;
- 125 мл сметани;
- півсклянки олії рафінованої;
- ложка соку лимона.
Спосіб приготування:
- Беремо будь-які спеції для риби, змішуємо з сіллю і лимонним соком, маринуємо.
- У сметану кладемо суху зелень, і подрібнену свіжу травичку. Приготовленим соусом обмазуємо з усіх боків тушку.
- Фольгу скроплюємо маслом, кладемо рибу, поливаємо олією, загортаємо і готуємо півгодини (температура 200°С), потім рибу відкриваємо і запікаємо ще 10 хвилин.