Щука в духовці у фользі – 8 рецептів приготування

Зі сметанним соусом

Таку смачну рибу як щука можна запекти під будь-яким соусом, наприклад, сметанним. Кисломолочний продукт зробить рибу більш ніжною і м’якою.

Інгредієнти:

  • щука вагою до кг;
  • сушеної і свіжої зелені;
  • 125 мл сметани;
  • півсклянки олії рафінованої;
  • ложка соку лимона.

Спосіб приготування:

  • Беремо будь-які спеції для риби, змішуємо з сіллю і лимонним соком, маринуємо.
  • У сметану кладемо суху зелень, і подрібнену свіжу травичку. Приготовленим соусом обмазуємо з усіх боків тушку.
  • Фольгу скроплюємо маслом, кладемо рибу, поливаємо олією, загортаємо і готуємо півгодини (температура 200°С), потім рибу відкриваємо і запікаємо ще 10 хвилин.
Дивіться також:  Домашня ковбаса з курки – 7 рецептів приготування