З курячої грудки з сиром
Вам знадобиться:
- філе курки – 300 г;
- сир– 40 г;
- часник – 2 зубчики;
- половинка ріпчастої цибулі;
- соняшникова олія – 40 мл;
- яйце – 1 шт.;
- сіль і перець за смаком;
- борошно – 2 ст. л.
Покрокова інструкція:
- Філе ретельно змити перед початком маніпуляцій і порізати на шматочки невеликого розміру.
- Сир (переважно твердого сорту) натерти з допомогою дрібної терки і висипати до м’ясних шматочках.
- Очистити зубчики часнику, вимити, подрібнити будь-яким зручним способом. Висипати до попередніх інгредієнтів.
- Нарізати ріпчасту цибулю, перед цим промивши його. Викласти на сковорідку, змащену олією. Обсмажувати до досягнення золотистого відтінку.
- Додати обсмажений продукт до курки, тертому сиру та часнику. Сюди ж розбити яйця. Додати сіль і перець за смаком, а також насипати борошно.
- Змішати разом всі інгредієнти, додати трохи зелені за смаком.
- За допомогою ложки викласти на розігріту сковороду і обсмажувати з кожного боку до утворення скоринки.
- Готову страву перекласти на тарілку. Подача з картоплею, макаронами або будь-яким іншим гарніром.