Шніцель з курячої грудки – 5 рецептів, як приготувати в духовці на сковороді

З курячої грудки з сиром

Вам знадобиться:

  • філе курки – 300 г;
  • сир– 40 г;
  • часник – 2 зубчики;
  • половинка ріпчастої цибулі;
  • соняшникова олія – 40 мл;
  • яйце – 1 шт.;
  • сіль і перець за смаком;
  • борошно – 2 ст. л.

Покрокова інструкція:

  • Філе ретельно змити перед початком маніпуляцій і порізати на шматочки невеликого розміру.
  • Сир (переважно твердого сорту) натерти з допомогою дрібної терки і висипати до м’ясних шматочках.
  • Очистити зубчики часнику, вимити, подрібнити будь-яким зручним способом. Висипати до попередніх інгредієнтів.
  • Нарізати ріпчасту цибулю, перед цим промивши його. Викласти на сковорідку, змащену олією. Обсмажувати до досягнення золотистого відтінку.
  • Додати обсмажений продукт до курки, тертому сиру та часнику. Сюди ж розбити яйця. Додати сіль і перець за смаком, а також насипати борошно.
  • Змішати разом всі інгредієнти, додати трохи зелені за смаком.
  • За допомогою ложки викласти на розігріту сковороду і обсмажувати з кожного боку до утворення скоринки.
  • Готову страву перекласти на тарілку. Подача з картоплею, макаронами або будь-яким іншим гарніром.
Дивіться також:  Як приготувати качку? 18 рецептів приготування смачної качки в домашніх умовах
Прокрутка до верху