Шніцель з курячої грудки – 5 рецептів, як приготувати в духовці на сковороді

З курячого фаршу

Вам знадобиться:

  • курячий фарш – 400 г;
  • перець – щіпка;
  • сіль за смаком;
  • рослинна олія;
  • яйце – 2 шт.;
  • куркума – щіпка;
  • сухарі для панірування – 70 р.

Покрокова інструкція:

  • Викласти фарш в миску, додати сіль і перець на смак.
  • Добре вимісити масу, щоб фарш став більш в’язким і шніцелі не розвалювалися.
  • Збити яйця з допомогою віночка. Для більш красивого кольору шніцелів варто додати до них трохи куркуми.
  • Поставити сковороду на вогонь, попередньо налити олію.
  • Змочити руки в холодній воді, скачати кульки з м’яса і зробити з них невеликі коржі. Занурити в яєчну масу і занурити в панірувальні сухарі, обваляти з обох сторін.
  • Відправити коржі на сковороду і довести до готовності. У процесі смаження варто періодично додавати масло, щоб шніцелі не пригоріли.

Шніцель – апетитне, ситне і нехитре блюдо. Тепер ви знаєте, як приготувати шніцель в духовці і на сковорідці. Якщо ви навчитеся готувати страву правильно, то завжди зможете порадувати свою сім’ю або гостей соковитою курочкою без утруднень з приготуванням.

Дивіться також:  Гречана каша – 9 смачних рецептів
Прокрутка до верху