З курячого фаршу
Вам знадобиться:
- курячий фарш – 400 г;
- перець – щіпка;
- сіль за смаком;
- рослинна олія;
- яйце – 2 шт.;
- куркума – щіпка;
- сухарі для панірування – 70 р.
Покрокова інструкція:
- Викласти фарш в миску, додати сіль і перець на смак.
- Добре вимісити масу, щоб фарш став більш в’язким і шніцелі не розвалювалися.
- Збити яйця з допомогою віночка. Для більш красивого кольору шніцелів варто додати до них трохи куркуми.
- Поставити сковороду на вогонь, попередньо налити олію.
- Змочити руки в холодній воді, скачати кульки з м’яса і зробити з них невеликі коржі. Занурити в яєчну масу і занурити в панірувальні сухарі, обваляти з обох сторін.
- Відправити коржі на сковороду і довести до готовності. У процесі смаження варто періодично додавати масло, щоб шніцелі не пригоріли.
Шніцель – апетитне, ситне і нехитре блюдо. Тепер ви знаєте, як приготувати шніцель в духовці і на сковорідці. Якщо ви навчитеся готувати страву правильно, то завжди зможете порадувати свою сім’ю або гостей соковитою курочкою без утруднень з приготуванням.