Шніцель рублений з свинини
Набридли цілі шматки м’яса? Приготуйте шніцель рублений з м’яса молодої свинини.
Інгредієнти:
- кілограм свинини;
- чотири головки цибулі (ріпчастої);
- сметана – 1 склянка;
- 1 – 2 яйця;
- приправа;
- одна часточка часнику;
- 1 – 2 ст. ложки пшеничного борошна;
- сіль;
- за бажанням, 500 грам грибів.
Спосіб приготування:
- М’ясо промивають, ріжуть невеликими прямокутниками і складають у глибоку миску.
- Цибулю очистити і дрібно рубають. Часник видавлюють через подрібнювач і обидва овоча додають до м’яса.
- Склад солять, перчать, вбивають яйця, додають сметану, борошно і перемішують.
- М’ясо обсмажують на сковороді, змащеній олією. За бажанням, його можна також змішати з дрібно нарізаними грибами – вийде ще смачніше. Суміш викладають ложкою, як оладки. Приємного апетиту!