Шніцель зі свинини – 9 рецептів приготування

Шніцель рублений з свинини

Набридли цілі шматки м’яса? Приготуйте шніцель рублений з м’яса молодої свинини.

Інгредієнти:

  • кілограм свинини;
  • чотири головки цибулі (ріпчастої);
  • сметана – 1 склянка;
  • 1 – 2 яйця;
  • приправа;
  • одна часточка часнику;
  • 1 – 2 ст. ложки пшеничного борошна;
  • сіль;
  • за бажанням, 500 грам грибів.

Спосіб приготування:

  • М’ясо промивають, ріжуть невеликими прямокутниками і складають у глибоку миску.
  • Цибулю очистити і дрібно рубають. Часник видавлюють через подрібнювач і обидва овоча додають до м’яса.
  • Склад солять, перчать, вбивають яйця, додають сметану, борошно і перемішують.
  • М’ясо обсмажують на сковороді, змащеній олією. За бажанням, його можна також змішати з дрібно нарізаними грибами – вийде ще смачніше. Суміш викладають ложкою, як оладки. Приємного апетиту!
Дивіться також:  Фарширований перець – 10 рецептів на будь-який смак
Прокрутка до верху