Рецепт приготування в мультиварці
Якщо у вас зовсім мало часу, а гості вже на порозі, приготувати шніцель можна в мультиварці-скороварці з додаванням картоплі та грибів.
Інгредієнти:
- півкілограма м’якоті свинини;
- гриби – 200 грам;
- сметана – 150 грам;
- картопля – 5 – 6 штук;
- цибуля;
- сіль, спеції;
- олія рослинна;
- зелень свіжа.
Спосіб приготування:
- М’ясо нарізають плоскими, бажано, квадратними шматочками і відбивають їх з двох сторін.
- Чашу мультиварки змащують рослинним маслом, включають функцію «Смаження» і обсмажують м’ясні заготовки з кожної сторони.
- В цей час дрібно рубають гриби. З картоплі знімають шкірку і нарізають соломкою. Цибулю подрібнюють.
- Підготовлені інгредієнти укладають на м’ясо в каструлю. Додають сіль, перець і приправи за смаком.
- Закривають кришкою і готують до готовності всіх продуктів в режимі «Гасіння». По готовності страву посипають дрібно порізаної свіжої зеленню.
При отбивании м’яса накрийте його целофаном або харчовою плівкою – так бризки не будуть розлітатися по кухні.