Шніцель зі свинини – 9 рецептів приготування

Рецепт приготування в мультиварці

Якщо у вас зовсім мало часу, а гості вже на порозі, приготувати шніцель можна в мультиварці-скороварці з додаванням картоплі та грибів.

Інгредієнти:

  • півкілограма м’якоті свинини;
  • гриби – 200 грам;
  • сметана – 150 грам;
  • картопля – 5 – 6 штук;
  • цибуля;
  • сіль, спеції;
  • олія рослинна;
  • зелень свіжа.

Спосіб приготування:

  • М’ясо нарізають плоскими, бажано, квадратними шматочками і відбивають їх з двох сторін.
  • Чашу мультиварки змащують рослинним маслом, включають функцію «Смаження» і обсмажують м’ясні заготовки з кожної сторони.
  • В цей час дрібно рубають гриби. З картоплі знімають шкірку і нарізають соломкою. Цибулю подрібнюють.
  • Підготовлені інгредієнти укладають на м’ясо в каструлю. Додають сіль, перець і приправи за смаком.
  • Закривають кришкою і готують до готовності всіх продуктів в режимі «Гасіння». По готовності страву посипають дрібно порізаної свіжої зеленню.

При отбивании м’яса накрийте його целофаном або харчовою плівкою – так бризки не будуть розлітатися по кухні.

Дивіться також:  Тортилья – 7 смачних рецептів з різними начинками
Прокрутка до верху