В паніровці
Для різноманітності, шніцель зі свинини запаніруйте в сухарях.
Інгредієнти на 700 грам м’якоті свинини:
- олія (оливкова) – 50 грам;
- вершки – 0,1 л;
- 50 – 60 р борошна пшеничного;
- півлітра води;
- сухарі панірувальні;
- сіль, приправи.
Спосіб приготування:
- М’ясо промивають, нарізають шматочками, розкладають на рівній поверхні і відбивають з двох сторін.
- Панірувальні сухарі змішують з вершками, додають трохи борошна і солять.
- Добре прогрівають сковороду, змащену маслом.
- М’ясо обвалюють у підготовленої суміші з двох сторін і швидко кладуть на розпечену сковороду. Смажать заготовки із закритою кришкою на сильному газу з кожної сторони. Шніцель в паніровці готовий!