Шніцель зі свинини – 9 рецептів приготування

В паніровці

Для різноманітності, шніцель зі свинини запаніруйте в сухарях.

Інгредієнти на 700 грам м’якоті свинини:

  • олія (оливкова) – 50 грам;
  • вершки – 0,1 л;
  • 50 – 60 р борошна пшеничного;
  • півлітра води;
  • сухарі панірувальні;
  • сіль, приправи.

Спосіб приготування:

  • М’ясо промивають, нарізають шматочками, розкладають на рівній поверхні і відбивають з двох сторін.
  • Панірувальні сухарі змішують з вершками, додають трохи борошна і солять.
  • Добре прогрівають сковороду, змащену маслом.
  • М’ясо обвалюють у підготовленої суміші з двох сторін і швидко кладуть на розпечену сковороду. Смажать заготовки із закритою кришкою на сильному газу з кожної сторони. Шніцель в паніровці готовий!
Дивіться також:  Вівсяна каша на воді – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху