Шніцель зі свинини – 9 рецептів приготування

Готуємо по-міністерськи

У царські часи це блюдо зі свинини назвалося «по-царськи», сьогодні ж трохи скромніше – по-міністерськи. Ділимося рецептом.

Інгредієнти:

  • кілограм м’якоті молодої свинини;
  • картопля – 5 – 6шт.;
  • кулінарний жир (це важливо!);
  • цибуля ріпчаста;
  • гриби – 200 – 300 грам;
  • майонезний соус;
  • сир напівтвердий або твердий.

Спосіб приготування:

  • М’ясну м’якоть без прожилок нарізають плоскими прямокутними шматочками. Злегка обсмажують їх на сковорідці, змащеній кулінарним жиром.
  • Кладуть м’ясо на деко або в іншу форму для запікання.
  • Очищену картоплю нарізують часточками і закривають їм м’ясо, укладаючи красиво і рівномірно.
  • Гриби і цибулю дрібно подрібнюють і посипають ними м’ясо з картоплею. Блюдо солять, приправляють, змазують майонезним соусом (не більше 67% жирності) і посипають тертим сиром.

Майбутній шніцель відправляють в духовку запікатися до апетитної скоринки.

Дивіться також:  Як зварити манну кашу на молоці – 6 рецептів
Прокрутка до верху