Віденський шніцель зі свинини
За цим рецептом запікають м’ясо у фользі порціями. Такий спосіб зручний при подачі на стіл гостям, хоч і вимагає деякого часу на підготовку.
Інгредієнти на півкіло м’яса свинини:
- цибуля – дві головки;
- картопля – 500 грам;
- сіль, спеції – за смаком.
Спосіб приготування:
- М’ясо свинини промивають під проточною водою і тонко нарізають. Укладають на стіл і відбивають спеціальним молоточком.
- Картоплю чистять від шкірки і нарізають кружальцями, цибулю – півкільцями.
- Відрізають фольгу розміром 20х20 сантиметрів. Роблять десяток таких заготовок. Кожен лист змащують маслом, кладуть на нього м’ясо, картоплю, цибулю і посипають спеціями. Фольгу щільно загортають. Так роблять по черзі з кожним шматком м’яса.
- Коли всі порції будуть готові, їх укладають на сухе деко і відправляють в духовку. Запікають близько години.
Для приготування страви по цьому рецепту пошукайте на ринку віденські приправи. Тоді смак шніцеля дійсно буде відрізнятися від традиційного і обов’язково порадує і господиню, і гостей.