Шніцель зі свинини – 9 рецептів приготування

Віденський шніцель зі свинини

За цим рецептом запікають м’ясо у фользі порціями. Такий спосіб зручний при подачі на стіл гостям, хоч і вимагає деякого часу на підготовку.

Інгредієнти на півкіло м’яса свинини:

  • цибуля – дві головки;
  • картопля – 500 грам;
  • сіль, спеції – за смаком.

Спосіб приготування:

  • М’ясо свинини промивають під проточною водою і тонко нарізають. Укладають на стіл і відбивають спеціальним молоточком.
  • Картоплю чистять від шкірки і нарізають кружальцями, цибулю – півкільцями.
  • Відрізають фольгу розміром 20х20 сантиметрів. Роблять десяток таких заготовок. Кожен лист змащують маслом, кладуть на нього м’ясо, картоплю, цибулю і посипають спеціями. Фольгу щільно загортають. Так роблять по черзі з кожним шматком м’яса.
  • Коли всі порції будуть готові, їх укладають на сухе деко і відправляють в духовку. Запікають близько години.

Для приготування страви по цьому рецепту пошукайте на ринку віденські приправи. Тоді смак шніцеля дійсно буде відрізнятися від традиційного і обов’язково порадує і господиню, і гостей.

Дивіться також:  Філе тріски в духовці — 8 рецептів запікання
Прокрутка до верху