Швидка піца в духовці за 10 хвилин – 8 рецептів приготування

Ароматна швидка піца в духовці виходить ні чим не гірше творінь відомих піцерій. Потрібно лише правильно підібрати для неї варіант тіста і начинки. Найзручніше для запікання страви використовувати духова шафа.

Піца швидкого приготування з ковбасою в духовці за 10 хвилин

Інгредієнти: 230 г будь-ковбаски, товстий лаваш, 2 помідори, 2 ст. ложки кетчупу без добавок і майонезу, сир, спеції.

  • Лаваш покривається соусом, приготованим з майонезу та кетчупу. Можна додати в суміш подрібнений часник.
  • Зверху на основі розподіляються дрібні шматочки ковбаси і тонкі кружечки помідорів.
  • Заготівля присипається приправами і сиром.

В розігрітій духовці піца швидкого приготування буде запікатися всього 10 хвилин.

Рецепт без додавання яєць

Інгредієнти: 8 ст. ложок високосортного борошна без горочек, по 4 ст. ложок дуже жирного майонезу і домашньої сметани, мариновані огірочки, оливки, сосиски, зелена цибуля, сир, соус.

  • Борошно, сметана, майонез вимішуються міксером. Маса повинна вийти максимально однорідною. Вона виливається на холодну сковороду без масла і без ручки. Діаметр посуду повинен бути 24 див.
  • Зверху основа змащується будь-яким соусом.
  • На заготівлю висипається начинка з подрібнених огірочків, сосисок, оливок, цибулі.
  • Готується під закритою кришкою на мінімальному вогні. Досить буде 12-14 хвилин. Низ страви при цьому затвердіє і підрум’яниться.

Піца готова посипається сиром і поставити в духовку на пару хвилин.

На майонезі

Інгредієнти: 80 г жирного майонезу, 2 курячих яйця, 10 ст. ложок високосортного борошна, ½ ч. ложки кухонної солі, кетчуп, салямі, сир моцарелла, томатний, сир.

  • Спочатку в майонез по одному забиваються яйця. Туди ж висипається попередньо просеянная борошно і сіль. Маса ретельно перемішується, накривається рушником і забирається в сторонку для відпочинку.
  • Всі інгредієнти подрібнюються, призначені для начинки. Їх можна доповнювати і змінювати за своїм смаком. Сир просто грубо треться, ковбаса ріжеться соломкою, а томат – кружечками.
  • З відпочив тесту формується тісто і викласти на сковорідку зі знімною ручкою. Зверху основа злегка присипається борошном і змащується кетчупом.
  • Залишилося висипати начинку і прикрити її тертим сиром.
Дивіться також:  Піца Кальцоне – 7 рецептів, як приготувати італійську закриту піцу в домашніх умовах

В дуже гарячій духовці випічка буде готова через 12-15 хвилин.

Швидка піца з того, що є в холодильнику

Інгредієнти: 150 г магазинного листкового тіста, 2 копчені сосиски, 2 скибочки бекону, 40 г будь-якого сиру, 2 ложки томат-пасти, шматочок солодкого болгарського перцю.

  • З тіста вирізається квадрат, який потрібно укласти на широку сковорідку зі знімною ручкою.
  • Зверху основа змащується кетчупом. Можна взяти навіть домашнє лечо.
  • Поверх соусу висипаються кубики перцю і сосисок. Бекон ріжеться соломкою. Можна обійтися і без нього.
  • Майбутня піца посипається тертим сиром. Чим більше його буде, тим смачніше вийде результат.

Запікається частування в духовці до рум’яної кірочки по краях випічки.

На кисляку з шинкою

Інгредієнти: півлітра кислого молока, 160 г шинки, 2 курячих яйця, півкіло високосортного борошна, 1 ч. ложка пекарського порошку, помідор, дрібку солі, 130 г твердого сиру, майонез, кетчуп, 2 ст. ложки олії.

  • В кисле молоко забиваються яйця, додається сіль, масло, пекарський порошок.
  • Поступово в основу для тіста починає вводитися борошно. Додавати її потрібно дуже повільно, щоб не переборщити з кількістю. Тісто має бути середньої густоти.
  • Готова маса розкачується в круглий пласт, який покривається сумішшю майонезу та кетчупу. По поверхні основи розподіляються шматочки шинки.
  • Основа піци засипається тертим сиром.

Готувати частування можна й на сковорідці при повільному нагріванні і в духовці до появи рум’яної скоринки.

З тесту на кефірі в духовці за 10 хвилин

Інгредієнти: куряче яйце, 240 мл жирного кефіру, 5-6 г пекарського порошку, 330 г високосортного борошна, 3 ст. ложки оливкової олії.

  • Щоб приготувати за таким рецептом тісто для піци, насамперед у кефір потрібно вбити яйця. Далі в отриману масу вливається оливкова олія, і потроху додаються сухі компоненти.
  • Після ретельного замішування основа виливається у форму, застелену пергаментом.
  • Зверху розподіляється звичайний кетчуп або будь-який інший обраний соус, а також начинка за смаком.
Дивіться також:  Дріжджове тісто для піци – 2 рецепта на сухих дріжджах і на воді

Випікатися буде в дуже гарячій духовій шафі близько 20 хвилин.

Готуємо на сметані

Інгредієнти: 2 яйця, 6 ст. ложок жирної сметани, 2 ст. ложки майонезу, 8 ст. ложок високосортного борошна, варена куряча грудка, помідор, дрібна луковичка, сир.

  • У миску вливаються відразу обидва сирих яйця. Зверху викладається сметана і майонез.
  • До інгредієнтів починає повільно подсыпаться борошно. Після кожної нової порції масу потрібно інтенсивно перемішувати.
  • Готове тісто по консистенції нагадуватиме домашню сметану.
  • Потрібно взяти сковороду без ручки, діаметр якої виявиться близько 28 див. В цю посуд, промазану маслом, що заливається основа для майбутнього частування.
  • Тісто покривається кетчупом. Далі за нього розподіляються будь подрібнені продукти, вибрані для начинки. Цибулю для цього нарізане тонкими кільцями.
  • Зверху піца покривається сиром.

Готуватися на плиті або в духовці близько 15-20 хвилин.

Картопляна піца швидкого приготування

Інгредієнти: трохи більше півкіло сирого картоплі, 1 ст. ложка жирного майонезу, куряче яйце, суміш мелених перчиком, 2 ст. ложки високосортного борошна, дрібку солі, 40 мл молока, пара маринованих огірочків, 2 сосиски, кетчуп, 90 г твердого сиру, половинка болгарського солодкого перцю.

  • Картопля очищається, крупно треться, з’єднується з яйцем, борошном, молоком, майонезом, сіллю і меленим перчиками.
  • Ретельно перемішані інгредієнти викладаються в промаслений форму. Основа запікається в духовці 1/3 години.
  • Далі вийшла корж змащується кетчупом, по ній розподіляються всі подрібнені інгредієнти для начинки.

Залишається засипати піцу тертим сиром і відправити в духовку ще хвилин на 20.

Прокрутка до верху