Швидка та смачна вечеря з простих продуктів – 10 рецептів приготування нашвидкуруч

Швидка та смачна вечеря з простих продуктів нашвидкуруч – це те, що полегшує життя багатьом господиням. Є багато кулінарних ідей, які порадують ваших домашніх, але при цьому не стомлять тривалого процесу приготування. Їх ви знайдете в нашій перевіреній добірці з десяти рецептів приготування нашвидкуруч для всієї родини з покроковими фотографіями.

Швидкий та смачний салат на вечерю із простих продуктів

Швидкий та смачний салат на вечерю із простих продуктів для всієї родини – це те, що точно дозволить заощадити ваш час та сили після важкого робочого дня. Апетитний і поживний салат вгамує голод і порадує своїми смаковими властивостями. Обов’язково спробуйте приготувати за рецептом!

Інгредієнти:

на – 2 порції

  • Квасоля червона – 200 гр.
  • Огірки свіжі – 150 гр.
  • Яйце куряче – 1 шт.
  • Часник – 5 гр.
  • Вершки – 50 гр.
  • Сіль – 2 гр.

Процес приготування:

Як приготувати швидку та смачну вечерю на швидку руку для всієї родини? Вибираємо та відміряємо всі необхідні продукти за списком. Квасоля можна використовувати консервовану або заздалегідь відварити.

Обдаємо свіжий огірок холодною водою, очищаємо від забруднень, якщо такі є, і обробляємо інгредієнт на маленькі кубики.

До готовності варимо куряче яйце, занурюємо в холодну воду для охолодження та звільняємо від шкаралупи. Те саме обробляємо на кубики.

Три основні інгредієнти викладаємо у глибоку миску. Вибирайте посуд, в якому зручно перемішуватиме частування.

Поливаємо продукти майонезом, доповнюємо сіллю та подрібненим часником.

Добре все перемішуємо і викладаємо у відповідний посуд для подачі.

Швидкий та смачний салат на вечерю з простих продуктів готовий. Частуйтесь!

Смачна свинина на сковороді на вечерю

Смачна свинина на сковороді вечеря порадує всіх без винятку. Апетитне та соковите м’ясо можна подавати з вашими улюбленими гарнірами. Такий варіант їжі на вечір – це нескладно у виконанні та є поживним кулінарним рішенням. Обов’язково спробуйте приготувати за рецептом.

Час готування – 25 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Свинина – 400 гр.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Рослинна олія – для смаження.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Спеції – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Добре промиваємо під водою свинину і обробляють її на шматки середнього розміру.

Крок 2. Розігріваємо сковороду з олією та викладаємо сюди наше підготовлене м’ясо.

Крок 3. Обсмажуємо шматки свинини на великому вогні з кожного боку по 4 хвилини до утворення скоринки.

Крок 4. Далі вогонь зменшуємо, доповнюємо м’ясо сіллю та перцем. Обсмажуємо ще 15 хвилин на невеликому вогні.

Крок 5. Очищаємо цибулю і ріжемо її тонкими півкільцями.

Крок 6. Відправляємо цибулю до сковороди з м’ясом.

Крок 7. Перемішуємо вміст сковороди і смажимо ще 5 хвилин.

Крок 8 Смачна свинина на сковороді на вечерю готова. Скоріше спробуйте!

Швидка та смачна курка на вечерю для всієї родини

Швидка та смачна курка на вечерю для всієї родини – це універсальний рецепт, який варто взяти на замітку. Просте частування порадує яскравим насиченим смаком та поживними властивостями. Подавайте до столу з улюбленими гарячими гарнірами чи овочевими салатами.

Час готування – 35 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 300 гр.
  • Соус теріяки – 150 гр.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Візьмемо всі потрібні продукти, зазначені в нашому списку.

Крок 2. Промиваємо куряче філе і робимо на ньому неглибокі надрізи ножем.

Крок 3. Розігріваємо сковороду з олією та викладаємо сюди нашу курку. Трохи солимо до смаку. Обсмажуємо філе до яскравого рум’янцю по 10 хвилин із кожного боку. Далі вогонь зменшуємо і томимо продукт під кришкою ще 15 хвилин.

Дивіться також:  Приправа орегано (материнка): що це таке, в які страви додають, чим можна замінити

Крок 4. Готове філе поливаємо соусом теріяку і готуємо по 2 хвилини з кожного боку.

Крок 5. Потім апетитну курку можна викладати на тарілку і дати їй трохи охолонути.

Крок 6. Нарізаємо частування скибочками та доповнюємо гарніром до смаку.

Крок 7. Швидка та смачна курка на вечерю для всієї родини готова. Подавайте до столу!

Картопля в духовці на вечерю для всієї родини

Картопля в духовці на вечерю для всієї родини послужить чудовим гарніром або самостійною стравою. Подавайте її з м’ясними, рибними частуваннями, а також соліннями та овочевими салатами. Смачно і швидко запекти картоплю в духовці нескладно, якщо слідувати простим крокам з нашого рецепту.

Час готування – 50 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 8

Інгредієнти:

  • Картопля – 1,5 кг.
  • Часник – 8 зубів.
  • Зелень – 30 гр.
  • Олія – ​​4 ст.л.
  • Сіль за смаком.

Процес приготування:

Крок 1. Картоплю очищаємо від шкірки, промиваємо під водою і нарізаємо кружальцями.

Крок 2. Також підготуємо зубчики часнику, петрушку, сіль та олію.

Крок 3. Кружочки картоплі обов’язково промиваємо під водою та просушуємо за допомогою паперового рушника. Це дозволить прибрати зайвий крохмаль.

Крок 4. Відправляємо підготовлену картоплю у форму для запікання. Сюди ж відправляємо шматочки часнику. Посипаємо це все сіллю і поливаємо олією.

Крок 5. Добре перемішуємо картоплю з часником і олією. Відправляємо в розігріту до 200 ° духовку на 20 хвилин.

Крок 6. Через вказаний час акуратно перевертаємо картоплю та запікаємо ще 20 хвилин. Перед подачею посипаємо ароматною подрібненою зеленню.

Крок 7. Картопля у духовці на вечерю для всієї родини готова. Можна куштувати!

Яловичина на швидку руку на вечерю

Яловичина на швидку руку на вечерю – це те, що потрібне будь-якій господині. Поживне та яскраве за смаком м’ясо можна приготувати дуже швидко і без зайвого клопоту. Для цього використовуйте нашу просту кулінарну ідею з покроковими фото. Ваші рідні залишаться задоволеними!

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Яловичина – 500 гр.
  • Олія – ​​для смаження.
  • Сіль – 0,5 ч.л.
  • Перець чорний мелений – 0,25 ч.л.

Процес приготування:

Крок 1. Вибираємо яловичу вирізку і добре промиваємо під водою.

Крок 2. Далі м’ясо обробляють на стейки рівної товщини.

Крок 3. Кожен шматок м’яса трохи відбиваємо кухонним молотком.

Крок 4. Шматочки посипаємо сіллю та чорним меленим перцем.

Крок 5. Розігріваємо сковороду з олією та викладаємо сюди наше м’ясо зі спеціями.

Крок 6. Обсмажуємо шматочки до рум’янцю з кожного боку по кілька хвилин.

Крок 7. Яловичина на швидку руку на вечерю готова. Оцінюйте блюдо!

Смачна та швидка страва з риби на швидку руку

Смачна та швидка страва з риби нашвидкуруч – це оригінальне кулінарне рішення для великого сімейного обіду. Готова гаряча страва виходить неймовірно смачною, апетитною та поживною. Кулінарний процес порадує своєю простотою та нетривалістю. Обов’язково беріть на замітку!

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Хек/мінтай – 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Вершки – 200 гр.
  • Часник – до смаку.
  • Коріандр – 1 ч.л.
  • Базилік – 1 ч.л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Борошно – 1 ст. + для панірування.
  • Олія – ​​для смаження.
Дивіться також:  Креветки в вершково-часниковому соусі – 6 рецептів

Процес приготування:

Крок 1. Цибулю очищаємо від лушпиння і дрібно рубаємо ножем.

Крок 2. Очищену морквину натираємо на тертці з великими зубчиками.

Крок 3. Рибу хек або мінтай промиваємо, потім обробляють на порційні шматочки і обов’язково солимо, посипаємо чорним меленим перцем. Також ви можете використовувати будь-яку іншу білу рибу.

Крок 4. Розігріваємо сковороду з олією і обсмажуємо на ній цибулю з морквою до м’якого стану.

Крок 5. Рибу в спеціях пануємо в борошні з усіх боків.

Крок 6. Рибу обсмажуємо на окремій сковороді до рум’янцю на олії з усіх боків.

Крок 7. У сковороду з овочами вливаємо воду, вона повинна трохи покривати овочі, і доводимо це до кипіння.

Крок 8. В одержаний овочевий соус занурюємо сметану і перемішуємо.

Крок 9. Також сюди додаємо столову ложку борошна для густини.

Крок 10. Сюди ж всипаємо спеції та сіль.

Крок 11. В отриманий соус занурюємо шматки обсмаженої риби. Закриваємо кришкою і гасимо на слабкому вогні 15 хвилин.

Крок 12. Смачна і швидка страва з риби нашвидкуруч готова. Посипайте зеленню та подавайте до столу!

Швидка овочева страва із простих продуктів на вечерю

Швидка овочева страва з простих продуктів на вечерю – це оригінальний рецепт, який варто взяти на замітку. Просте та бюджетне частування порадує цікавим смаком та яскравою подачею. Страву перед подачею можна доповнити вершковим маслом, сметаною чи зеленню.

Час готування – 30 хвилин

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Картопля велика – 2 шт.
  • Секла невелика – 2 шт.
  • Яйце – 1 шт.
  • Мука – 180 гр.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.
  • Олія вершкове – 30 гр.
  • Часник – 1 зуб.
  • Горіхи грецькі – для подачі.
  • Петрушка – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюємо картоплю та буряк до готовності. Картоплю розминаємо до пюре.

Крок 2. Відварені буряки натираємо на тертці з дрібними зубчиками.

Крок 3. Далі буряки розтираємо через дрібне металеве сито. Потрібно отримати однорідну ніжну масу.

Крок 4. З’єднуємо картопляне пюре з буряковою масою, посипаємо сіллю та чорним меленим перцем.

Крок 5. Сюди розбиваємо куряче яйце і злегка перемішуємо.

Крок 6. Поступово просіюємо в масу муку і продовжуємо вимішувати.

Крок 7. Отримуємо яскраве однорідне тісто.

Крок 8. Обсипаємо робочу поверхню борошном і порційно викладаємо тісто сюди.

Крок 9. Згортаємо шматочок тіста в тонку ковбаску.

Крок 10. Далі цю ковбаску нарізаємо дрібними шматочками.

Крок 11. Кожен шматочок скочуємо руками в акуратну кульку.

Крок 12. Потім вилку промокуємо в борошно і придавлюємо їй кожну кульку.

Крок 13. Доводимо до кипіння воду, солимо її та занурюємо сюди наші заготовки. Варимо після їх спливання 2 хвилини.

Крок 14. Швидка овочева страва із простих продуктів на вечерю готова. Подавайте до столу, доповнивши подрібненим часником, горіхами та петрушкою.

Швидкі котлети з фаршу на вечерю для всієї родини

Швидкі котлети з фаршу на вечерю для всієї родини – це смачне кулінарне рішення для вашого столу. Готова гаряча страва виходить неймовірно смачною, апетитною та поживною. Подавайте до столу з картопляним пюре та іншими гарнірами, які більше любите.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Фарш курячий – 500 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Молоко коров’яче – 50 мл.
  • Крохмаль – 2 ст.л.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – 1 щіпка.
  • Олія – ​​для смаження.
Дивіться також:  Засолювання скумбрії в домашніх умовах – 15 рецептів

Процес приготування:

Крок 1. Відміряємо необхідну кількість курячого фаршу та викладаємо його у глибоку миску.

Крок 2. Очищаємо цибулю і нарізаємо її дрібними шматочками за допомогою ножа.

Крок 3. До фаршу відправляємо куряче яйце, сіль та чорний мелений перець.

Крок 4. Сюди ж викладаємо цибулю та вливаємо молоко.

Крок 5. Доповнюємо продукти крохмалем.

Крок 6. Добре все вимішуємо до повної однорідності.

Крок 7. Розігріваємо сковороду з олією. З фаршу мокрими руками ліпимо котлетки та викладаємо їх у підготовлену сковороду.

Крок 8. Обсмажуємо до рум’янцю з обох боків по 5 хвилин.

Крок 9. Швидкі котлети з фаршу на вечерю для сім’ї готові. Частуйтесь!

Рис з овочами для вечері на швидку руку

Рис з овочами для вечері на швидку руку – це неймовірно соковита, смачна та поживна страва, яка сподобається всім без винятку. Приготувати апетитне частування зможуть навіть новачки. Використовуйте наш перевірений рецепт і швидше починайте захоплюючий кулінарний процес.

Час готування – 20 хвилин

Час приготування – 10 хвилин

Порції – 2

Інгредієнти:

  • Рис – 130 грн.
  • Морква – 1 шт.
  • Вода – 1 л.
  • Горошок заморожений – 50 грн.
  • Кукурудза заморожена – 60 грн.
  • Олія – ​​для смаження.

Процес приготування:

Крок 1. Відварюйте рис у будь-який зручний для вас спосіб або використовуйте наш варіант. Доводимо до кипіння 250 мл води і занурюємо сюди добре промитий рис. Перемішуємо його до моменту повторного закипання, після чого варимо на невеликому вогні близько 10 хвилин, кришкою закривати не потрібно.

Крок 2. У каструлю з товстим дном вливаємо 750 мл води. Ставимо каструлю на вогонь. Сюди ж відправляємо кубики моркви та готуємо після закипання 7 хвилин.

Крок 3. Після цього в каструлю з морквою відправляємо зелений горошок і кукурудзу. Варимо ще 5 хвилин.

Крок 4. Готові овочі відкидаємо на друшляк і повністю даємо стекти у воді.

Крок 5. У сковороду вливаємо олію і потім викладаємо сюди підготовлені овочі. Солимо їх і обсмажуємо кілька хвилин.

Крок 6. Відправляємо до овочів готовий рис, перемішуємо та вимикаємо вогонь.

Крок 7. Рис з овочами для вечері нашвидкуруч готовий. Подавайте до столу!

Смачна сирна запіканка на вечерю

Смачна сирна запіканка на вечерю точно нікого не залишить байдужим. Таке ніжне та повітряне частування можна їсти просто так, можна полити сметаною та іншими доповненнями – як вам більше подобається. Для простого та швидкого приготування використовуйте перевірену ідею.

Час готування – 1 година

Час приготування – 15 хвилин

Порцій – 4

Інгредієнти:

  • Сир – 540 гр.
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 3 ст.л.
  • Манна крупа – 4 ст.
  • Цукор-пісок – 3 ст.
  • Розпушувач тесту – 2 ч. л.
  • Олія – ​​для змащування форми.

Процес приготування:

Крок 1. У глибоку миску відправляємо яйце та цукор. Збиваємо міксером до однорідної маси.

Крок 2. Сюди ж викладаємо сир, відправляємо манну крупу, розпушувач та сметану. Вимішуємо до повної однорідності.

Крок 3. Сирну заготовку закриваємо харчовою плівкою і залишаємо для набухання манки на 15-30 хвилин.

Крок 4. Форму для випікання промазуємо олією за допомогою силіконового пензлика.

Крок 5. У підготовлену форму викладаємо наше сирне тісто і зверху поливаємо сметаною. Обмазуємо її по всьому периметру.

Крок 6 Відправляємо запіканку в розігріту до 180 ° духовку на 30 хвилин.

Крок 7. Смачна сирна запіканка на вечерю готова. Нарізайте шматочками та спробуйте!