Сирний суп з фрикадельками – 8 покрокових рецептів, як приготувати смачний суп

Ніжний сирний суп з фрикадельками є чудовою альтернативою традиційним наваристого борщу. Зварене на ароматному бульйоні перше блюдо з виробами з фаршу володіє вишуканим смаком, будучи при цьому досить ситним. Покрокові інструкції допоможуть початківцям кулінарам приготувати цей шедевр кулінарного мистецтва без особливих зусиль.

Класичний сирний суп з фрикадельками

Ординарному, на перший погляд, супу з фрикадельками надає вишуканості сирний продукт, доповнюючи його смак вершковими ніжними нотками.

Для приготування необхідно підготувати:

  • 250 г філе;
  • 2 – 2,5 л бульйону;
  • 200 г плавленого сиру;
  • 2 цибулини;
  • середню моркву;
  • 2 великих бульби картоплі;
  • 30 мл соняшникової олії;
  • кріп, сіль і перець.

Спосіб виконання рецепту:

  • Філе і очищена цибулина пропускаються через м’ясорубку кілька разів. З м’ясної маси скочуються кульки.
  • На сковороді з олією пассеруются до напівготовності тонкі півкільця другий цибулини і кубики моркви. З картоплі готуються брусочки.
  • На вогонь поміщається каструля з бульйоном, в який після закипання відправляються фрикадельки і картоплю.
  • Слідом за картопляними брусками відправляється і морквяно-цибульна зажарка. Суп солиться і перчится.
  • У фіналі в каструлю поміщається сирна стружка і рубаний кріп.
  • Коли сир розплавиться, суп настоюється під закритою кришкою близько 15 хвилин.
Дивіться також:  Суп з качки – 7 простих рецептів, як приготувати смачний суп