Ніжний сирний суп з фрикадельками є чудовою альтернативою традиційним наваристого борщу. Зварене на ароматному бульйоні перше блюдо з виробами з фаршу володіє вишуканим смаком, будучи при цьому досить ситним. Покрокові інструкції допоможуть початківцям кулінарам приготувати цей шедевр кулінарного мистецтва без особливих зусиль.
Класичний сирний суп з фрикадельками
Ординарному, на перший погляд, супу з фрикадельками надає вишуканості сирний продукт, доповнюючи його смак вершковими ніжними нотками.
Для приготування необхідно підготувати:
- 250 г філе;
- 2 – 2,5 л бульйону;
- 200 г плавленого сиру;
- 2 цибулини;
- середню моркву;
- 2 великих бульби картоплі;
- 30 мл соняшникової олії;
- кріп, сіль і перець.
Спосіб виконання рецепту:
- Філе і очищена цибулина пропускаються через м’ясорубку кілька разів. З м’ясної маси скочуються кульки.
- На сковороді з олією пассеруются до напівготовності тонкі півкільця другий цибулини і кубики моркви. З картоплі готуються брусочки.
- На вогонь поміщається каструля з бульйоном, в який після закипання відправляються фрикадельки і картоплю.
- Слідом за картопляними брусками відправляється і морквяно-цибульна зажарка. Суп солиться і перчится.
- У фіналі в каструлю поміщається сирна стружка і рубаний кріп.
- Коли сир розплавиться, суп настоюється під закритою кришкою близько 15 хвилин.