Сирний торт без випічки – чудовий спосіб порадувати себе і своїх близьких смачним, але при цьому легким ласощами. Швидко приготувати страву допоможе один із запропонованих рецептів.
Сирний торт без випічки – найпростіший спосіб
Найпростіший спосіб включає в себе мінімальний набір інгредієнтів. Можна готувати з будь-якими ягодами.
Необхідні продукти:
• 100 г вершкового масла;
• 2 великі ложки желатину;
• півкілограма сиру;
• 200 грам печива;
• 0,2 кг цукру;
• 200 грам ягід;
• 0,2 літра жирних вершків.
Процес приготування:
1. Печиво перетворюємо в крихту, змішати з маслом. Те, що вийшло, перекладаємо у форму, притискаємо і прибираємо в холодильник.
2. Вибрані ягоди переминаем до стану пюре, сир ділимо на дві частини, одна трохи більше іншої. І ту, де менше з’єднуємо з ягідної масою.
3. Желатин заливаємо водою, і коли він набубнявіє, вливаємо в нього злегка підігріті вершки.
4. Частина цієї маси додаємо до сиру, а друга до ягід.
5. Дістаємо основу з холодильника і по черзі викладаємо обидві начинки, охолоджуємо пару годин і можна їсти.
Рецепт приготування з желатином
Сирний торт без випічки з желатином чимось нагадує суфле, а сир практично не відчувається.
Необхідні продукти:
• 400 грам сметани;
• 30 грам желатину;
• склянка цукру;
• банку ананасів шматочками;
• 0,2 кг вершкового масла;
• 500 грам сиру;
• пакетик ваніліну;
• 0,25 кг печива.
Процес приготування:
1. Желатин покласти в склянку, заливаємо холодною водою, чекаємо, коли набубнявіє.
2. Розламуємо печиво на дрібні шматочки, з’єднайте з тертим маслом, половиною зазначеної кількості цукру і ваніліном.
3. Масу добре вимішуємо і поміщаємо її на дно форми щільним шаром.
4. У сир кладемо сметану, цукор, що залишився і перебиваємо все блендером. Потім сюди ж поміщаємо половину ананасів.
5. Залишилися ананаси з сиропом змішуємо з желатином, гріємо на водяній бані, поки він не розчиниться.
6. Трохи більше половини цієї суміші переливаємо до сиру, а потім покриваємо корж з печива. Прибираємо на 60 хвилин у холодильник.
7. Тим, що залишилося, заливаємо вже злегка підморожений торт і знову прибираємо в холод ще на 6 годин.
З додаванням фруктів
Сирно — фруктовий торт – ласощі, що неодмінно сподобається дітям.
Необхідні продукти:
• 200 грам сиру;
• 500 грам винограду;
• 0,5 кг сметани;
• 30 грам желатину;
• склянка цукру;
• 0,4 кг печива;
• 180 грам масла вершкового.
Процес приготування:
1. Масло розтопити, змішати із заздалегідь подрібненим печивом.
2. У ємність помістіть отриману масу, притисніть, приберіть на годину в холодильник.
3. Желатин залийте водою, дайте постояти для набухання.
4. Цукор, сметану і сир, з’єднайте, перебити за допомогою блендера.
5. До сиру влийте желатин, перемішайте.
6. На корж з печива викладіть виноград і залийте його сирною сумішшю і знову приберіть в холодильник.
7. Приблизно через годину страву можна подавати.
Корисний сирно — йогуртовий торт
Необхідні продукти:
• 0,4 літра йогурту;
• два банана;
• 100 мілілітрів молока;
• 200 грам вишні;
• 20 грам желатину;
• 0,4 кг сиру;
• 100 грам цукру;
• 0,2 кг печива.
Процес приготування:
1. З’єднуємо йогурт, сир і цукру, перебиваємо блендером.
2. Желатин залити молоком, через 10 хвилин злегка підігріти, додати до суміші з сиру.
3. Перемістити її в форму, зверху викласти подрібнене печиво, скибочки бананів і знову сирну масу.
4. Шар з вишні і ще трохи суміші. Прибрати на пару годин в холод і подавати.
Зі сметаною на швидку руку
Сирно-сметанний торт вважається, мало не класикою. За бажанням можете додавати рецепт різні ягоди, какао і навіть шоколад.
Необхідні продукти:
• дві ложечки какао;
• пакетик желатину;
• 0,4 кг сиру;
• 100 мілілітрів молока;
• шість ложечок цукру;
• будь-які ягоди;
• 400 грам сметани.
Процес приготування:
1. Желатин залити молоком, поставити на вогонь і розчинити, не доводячи до кипіння.
2. Змішати цукор, сметану, сир, збити за допомогою блендера.
3. Отриману масу поділити на дві частини, одну змішати з ягодами, а іншу з какао.
4. Викласти все у форму чергуючи шари і прибрати в холодильник для застигання.
Готуємо з цитрусовим смаком
Необхідні продукти:
• 600 грам сиру;
• 150 грам печива;
• один апельсин;
• 40 грам желатину;
• 0,2 кг сметани;
• 120 мілілітрів води;
• 150 грам цукру;
• ванілін за смаком.
Процес приготування:
1. Гарячою водою заливаємо желатин і залишаємо до набухання.
2. У сир кладемо сметану, цукор, ванілін і збиваємо до однорідності.
3. Сюди ж вливаємо желатин, перемішуємо.
4. Частина цієї маси поміщаємо в форму, а зверху викладаємо шматочки апельсинів, потім знову сир, подрібнене печиво і завершуємо всі сирною сумішшю.
5. Прибираємо торт в холодильник на ніч, вранці перевертаємо і подаємо.
Шоколадно-лимонний торт з сиром
Шоколадно – лимонний торт виходить шалено смачним. Якщо не хочете довго возитися і стояти біля плити, то цей рецепт для вас.
Необхідні продукти:
• 20 грам желатину;
• півсклянки води;
• 0,2 кг печива;
• 200 грам цукру;
• три ложки какао;
• ложечка крохмалю;
• 100 мілілітрів молока;
• чотири лимона;
• 0,3 кг йогурту;
• 0,7 кг сиру.
Процес приготування:
1. Водою залийте желатин, залиште на деякий час для набухання.
2. Змішайте масло і подрібнене печиво, масу викладіть у форму і відправте в холодильник на годину.
3. Відіжміть сік з лимонів, від одного перетріть цедру.
4. У миску викладіть крохмаль і почніть частинами вливати лимонний сік, постійно розмішуючи, щоб не було грудок. Сюди ж всипте 120 грам цукру і покладіть цедру.
5. Окремо змішайте залишився цукор, какао і молоко.
6. Обидві отримані суміші поставте на вогонь, додайте желатин.
7. З’єднайте сирну масу з шоколадним і лимонним кремом, добре збийте.
8. На корж з печива по черзі викладайте крем, поки він не закінчиться, потім приберіть в холодильник мінімум на 4 години.
Ласощі з печивом без випічки
Сирний торт з печивом без випічки – дуже смачне поєднання. Для десерту краще беріть квадратне печиво.
Необхідні продукти:
• 250 грам сиру;
• ложка желатину;
• 0,25 кг сметани;
• 300 грам печива;
• 100 грам цукру.
Процес приготування:
1. Заливаємо желатин водою, ставимо на вогонь і повністю розчиняємо.
2. Блендером добре перебити сир, цукор і сметану, потім з’єднати з желатином.
3. У форму щільно викласти печиво, зверху залити отриманою масою і повторити послідовність кілька разів.
4. Торт прибрати на ніч у холодильник для застигання.