Скумбрія в мультиварці — 9 рецептів приготування

Скумбрія в мультиварці на пару

Риба, приготовлена таким способом, чудово підійде для прикорму діток, а також для людей, які дотримуються дієти. Готуючи за цією технологією, можна бути впевненим, що скумбрія не втрачає корисних властивостей, а завдяки приправам, виходить смачною і ароматною.

Компоненти:

  • 1 тушка риби;
  • 1 лимон;
  • 1 цибуля;
  • спеції.

Приготування:

Якщо ви размораживаете куплену рибу, ні в якому разі не заливайте її водою. Вона повинна розморозитися при кімнатній температурі.

  • Очищаємо скумбрію, відрізаємо голову, нарізаємо порційними шматками.
  • Натираємо тушку приправами.
  • Нарізаємо цибулю і лимон кільцями.
  • Викладаємо скумбрію в лоток для варіння на пару, на неї кладемо цибулю і лимон. Включаємо режим «Пар» на півгодини.

Подаємо з порізаною зеленню.

Дивіться також:  Підлива з курки – 8 рецептів, як приготувати підливу
Прокрутка до верху