Скумбрія в мультиварці на пару
Риба, приготовлена таким способом, чудово підійде для прикорму діток, а також для людей, які дотримуються дієти. Готуючи за цією технологією, можна бути впевненим, що скумбрія не втрачає корисних властивостей, а завдяки приправам, виходить смачною і ароматною.
Компоненти:
- 1 тушка риби;
- 1 лимон;
- 1 цибуля;
- спеції.
Приготування:
Якщо ви размораживаете куплену рибу, ні в якому разі не заливайте її водою. Вона повинна розморозитися при кімнатній температурі.
- Очищаємо скумбрію, відрізаємо голову, нарізаємо порційними шматками.
- Натираємо тушку приправами.
- Нарізаємо цибулю і лимон кільцями.
- Викладаємо скумбрію в лоток для варіння на пару, на неї кладемо цибулю і лимон. Включаємо режим «Пар» на півгодини.
Подаємо з порізаною зеленню.