В овочевому маринаді
Скумбрія з овочами неймовірно апетитна, овочі відтіняють смак риби і створюють з нею благородний тандем. Блюдо відмінно підійде для званої вечері — ваші гості будуть в захваті від кулінарних здібностей господині.
Компоненти:
- 1 тушка риби;
- 2 моркви;
- 2 цибулі;
- 2 помідори;
- 0,2 л томатної пасти;
- олія соняшникова;
- спеції.
Приготування:
- Рибу очищаємо, нарізаємо порційними шматками, обтираем спеціями.
- Овочі шаткуємо соломкою і покласти в чашу. Заливаємо їх окропом і додаємо томатну пасту.
- Шматочки риби кладемо в маринад, включаємо режим «Гасіння» на півгодини.
- Коли страва приготувався, даємо йому настоятися ще стільки ж часу, щоб продукти «поділилися одне з одним соками.